Chris Martin και Gwyneth Paltrow ένα πανέξυπνο χαζοχαρούμενο πρώην ζευγάρι

Chris Martin και Gwyneth Paltrow ένα πανέξυπνο χαζοχαρούμενο πρώην ζευγάρι

Άκουσα το νέο άλμπουμ των Coldplay και αναρωτήθηκα τι είναι αυτό που κάνει αξιόλογους μουσικούς να κάνουν στροφή στην ζωή τους και να παραδίδονται σ' αυτό που προσφέρει μια εύκολη ζωή ανάμεσα στην χλιδή που απολαμβάνουν όσοι απασχολούν καθημερινά τα ΜΜΕ με εκκεντρική συμπεριφορά περιφερόμενοι ανάμεσα σε διασημότητες.

Το πρώην ζευγάρι προσπαθεί εδώ και χρόνια να αυξήσει την περιουσία του επιλέγοντας τρόπους που δεν θα μπορούσε να φαντασθεί κανείς γι' αυτούς πριν από το διαζύγιο τους, λες και τους την έχει βαρέσει πραγματικά.

Οι δίσκοι των Coldplay είναι πια ευχάριστοι στα παιδιά, αλλά εντελώς χαζοχαρούμενοι σαν να απευθύνονται μόνο σε κοινό του Ντίσνεϋ και να σκεφτεί κανείς ότι κάποτε τους συγκρίναμε με τους Radiohead.

Δεν είναι κακό το να ηχογραφείς ανάλογα τραγούδια, για όλους υπάρχει κοινό, όμως όταν έχεις μία ιστορία πίσω σου, πόσα πιο πολλά χρήματα θα κερδίσεις ηχογραφώντας με τους BTS και τραγουδώντας σαν τα κορεάτικα και γιαπωνέζικα νεανικά συγκροτήματα.

Η άλλη την έχει δει με τα προϊόντα για το σεξ, το έχει πιάσει το νόημα, είναι πανέξυπνη αφού θήτευσε δίπλα στον Harvey Weinstein από τον οποίον φρόντισε να αποστασιοποιηθεί μόλις αυτός έμπλεξε με τις περιπέτειες που είχε με όλες τις σταρ που ήταν δίπλα του.

Το άλμπουμ των Coldplay είναι συμπαθητικό, αλλά δεν έχει καμία σχέση με τους πρώτους τους δίσκους και θα έλεγα για μένα ότι τα γράφω αυτά σαν ένας ρομαντικός φουκαράς, δυστυχώς δεν μπορώ να αλλάξω και να αποκτήσω την συμπεριφορά του Chris Martin, πρέπει να το έχεις μέσα σου κρυμμένο και να το αφήσεις να βγει.

Γλυκανάλατες ατάκες που δεν μπορούν όμως να φτιάξουν την ζωή μας.

Κώστας Ζουγρής