Έκπληκτος γι' αυτά που δήλωσε ο Roger Waters για τους υπόλοιπους Pink Floyd δήλωσε ο Nick Mason

Έκπληκτος γι' αυτά που δήλωσε ο Roger Waters για τους υπόλοιπους Pink Floyd δήλωσε ο Nick Mason

«Είμαι λίγο έκπληκτος από αυτό», απάντησε ο Μέισον. "Νομίζω ότι αυτός είναι ένας ελαφρώς υπερβολικά συναισθηματικός τρόπος να πούμε ότι υπήρχε κάποια διαίρεση μέσα στο συγκρότημα επειδή ο Roger κοιτούσε πάντα πέρα ​​από τη μουσική, κατά κάποιο τρόπο.

"Νομίζω ότι ήταν τεχνητό, αλλά ίσως στο συγκρότημα υπήρχε η πλευρά που ήθελε να κάνει εντυπωσιακά πράγματα και ταινίες, καθώς και μουσική, και εκείνοι που ήθελαν απλώς να κάνουν μουσική", συνέχισε. "Αλλά δεν νομίζω ότι ήταν κακοί απέναντί ​​του, ιδιαίτερα. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι κάποιος ήταν κακός με τον Ρότζερ."

Κάνοντας μια τελευταία αναφορά στον πρώην συμπαίκτη του, ο Μέισον είπε: «Ο Στάλιν εκφοβίστηκε».

Αλλού στη συνέντευξη, ο Μέισον επαίνεσε τον ντράμερ των Rolling Stones, Τσάρλι Γουότς, τον οποίο δεν γνώριζε καλά, αλλά εξακολουθούσε να τον θαυμάζει πολύ. "Ήταν ένας απολύτως ευχάριστος χαρακτήρας και ήθελα να πω κάτι για όσα προσέφερε, υποθέτω, στο συγκρότημα", είπε ο Mason. "Επειδή κάποιος μπορεί να παρασυρθεί κάπως με την τεχνική, ιδιαίτερα με τα τύμπανα κατά κάποιο τρόπο.… Δεν νομίζω ότι ο Τσάρλι έκανε ποτέ ένα σόλο ντραμ με τους Στόουνς. Αυτό λέει πολλά, νομίζω, γιατί δεν ήταν απαραίτητο. Αυτό που είχε πραγματικά σημασία ήταν να συνεχίσει αυτό που έκανε για το συγκρότημα. Ο Charlie είναι λίγο το ίδιο με τον Ringo [Starr], νομίζω ότι οι άνθρωποι υποτιμούν πόσο καλοί είναι κάποιοι στο συγκεκριμένο ρόλο ".

https://www.apotis4stis5.com/themata-f/49678-o-roger-waters-david-gilmour-pink-floyd