Δεν είναι μόνο οι Stones , μπορεί αυτοί να είναι η ναυαρχίδα τού στόλου των παλιών

Δεν είναι μόνο οι Stones , μπορεί αυτοί να είναι η ναυαρχίδα τού στόλου των παλιών

Κατ ́αρχήν οι θεοί ποτέ δεν αποσύρονται , δεν είμαι φίλος τών Stones , αλλά θα ήταν ατόπημα να μην τούς αναγνωρίσω σάν θεότητες τής μουσικής . Οι θεοί είναι παντοτινοί , αυτοί αποφασίζουν τι θα κάνουν . Το ερώτημα , νομίζω , είναι με ποιό τρόπο φτάσαμε στην κατάσταση όπου ένα τμήμα τού κάρου τής μουσικής σύρεται από συγκροτήματα και μουσικούς που άνθισαν σαν οντότητες πρίν από 50 τόσα χρόνια . Δεν είναι μόνο οι Stones , μπορεί αυτοί να είναι η ναυαρχίδα τού στόλου τών παλιών , αλλά εδώ γίνεται κοσμογονία αναπαλαίωσης , νομίζω υπήρχε σχετική ανάρτηση πέρυσι . Ενας λόγος για αυτό θα μπορούσε να είναι ότι όλο το μουσικό ταλέντο τής φύσης δόθηκε μέχρι εξάντλησης στούς γεννημένους στην δεκαετία τού 40 και τού 50 , αλλά αυτό ανήκει σε ταινία επιστημονικής φαντασίας . Ενας περισσότερο πραγματικός λόγος για την επιβίωση τών παλιών θα μπορούσε να είναι ότι οι "ηλικιωμένοι" επιμένουν να ζούν και να ζητάνε την δική τους μουσική.

Επειδή είμαι φοβιτσιάρης , πολύ φοβάμαι ότι ο πραγματικός λόγος είναι αυτό το "σαχλαμαρομπούρμπουλο" πού υπηρετεί ως αυλή στούς παγκοσμίως ̈ ́έχοντες εξουσία" . Το κοινό θεωρείται κριτής τών πάντων , αλλά αυτό το κοινό είναι διαμορφούμενο από τίς επιθυμίες τής εκάστοτε αυλής . Κάτι σαν πουλί μέσα σε κλουβί , απόλυτα εξαρτημένο και πειθήνιο στον αφέντη του .

ΥΓ . Τό πνευστό στο τραγούδι δεν μοιάζει σαν Κουστώ ? πολλά μοιάζουν με κάτι , αυτό το ρο τής τραγουδίστριας μού θυμίζει Dolores , τί άφησε την μουσική μόνο να παίζει με την κληρονομιά της , και να μήν παράγει τίποτα , πέθανε αυτή ή εμείς ?

neverwill