Δεν πιστεύεις στον εμβολιασμό, όμως το κακό θα σου έρθει από την επιδείνωση της οικονομίας

Δεν πιστεύεις στον εμβολιασμό, όμως το κακό θα σου έρθει από την επιδείνωση της οικονομίας

Δεν πιστεύεις στον εμβολιασμό, όμως το κακό θα σου έρθει από την επιδείνωση της οικονομίας, αφού αυτά πάνε μαζί.

Η αβεβαιότητα που κυριαρχεί εδώ και αρκετούς μήνες στην αγορά, έχει τραυματίσει βαριά την εστίαση, τα εμπορικά, γενικά ό,τι κινείται και τον τουρισμό μας ο οποίος προσφέρει κάθε χρόνο ένα μεγάλο ποσό σαν φορολογική συνεισφορά στην κυβέρνηση, αλλά και σαν αδήλωτο εισόδημα αυτών που ασχολούνται με τον τουρισμό και είναι πολλοί, εν γνώσει των κυβερνήσεων που μόνιμα πια είναι ανίκανες να μαζέψουν την φοροδιαφυγή και ίσως το κάνουν ηθελημένα για τους δικούς τους λόγους.

Πού θα μας οδηγήσει η άρνηση εμβολιασμού, στον οποίο καταλογίζουν ότι χειρότερο υπάρχει στον πλανήτη, οι άσχετοι, αλλά και οι πονηροί που προσδοκούν πολιτικό αλλά και οικονομικό κέρδος; στην πλήρη αφαίμαξη της οικονομίας μας και στον μηδενισμό του μαξιλαριού που άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ ρουφώντας το αίμα όλων των Ελλήνων και μάλλον αυτό ήταν αναγκαίο.

Τι θα κάνει τώρα η σημερινή κυβέρνηση; το κορόιδο, χαλάει τα λεφτά μοιράζοντας επιδόματα και σε κάποια στιγμή μόλις τελειώσουν θα πάει σε εκλογές και λογικά θα τις κερδίσει, μετά εξασφαλισμένα άλλα 4 χρόνια στην εξουσία, έχει ο Θεός.

Όμως η χώρα θα πάθει τραλαλά, θα φύγουν και άλλοι νέοι, θα αυξηθούν τα οικονομικά προβλήματα, οι αυτοκτονίες, η απομάκρυνση οικογενειών από τα σπίτια τους γιατί δεν θα μπορούν να πληρώσουν τα δάνεια και όλα όσα προκαλεί μια άσχημη οικονομία.

Επέστρεψε δυναμικά ο κορωνοϊός από το φθινόπωρο, και ίσως θα αρχίσουν πάλι τα lockdown, και η οικονομία μας κατά διαόλου, γιατί; γιατί μερικοί δεν πιστεύουν και αμφισβητούν το συγκεκριμένο εμβόλιο που έστω και με προβλήματα το κάνουν στον υπόλοιπο πλανήτη.

Αλλά και να μην το κάνουν, αυτοί δεν είναι στα δικά μας οικονομικά χάλια, για μας ένα νέο lockdown θα είναι το τέλος.

Η αντιπολίτευση ποντάρει στις ανεπάντεχες εξελίξεις και σου λέει, δεν μπορεί, κάπου θα μου κάτσει και η χώρα αργοπεθαίνει, χωρίς να νοιάζονται ιδιαίτερα ούτε η κυβέρνηση, ούτε η αντιπολίτευση, λες και επιδιώκουν το 0-0 που όμως θίγει τους πολίτες.

Μας κατηγορούν μερικοί ότι έχουμε συμφέρον που δήθεν υπερασπιζόμαστε τα εμβόλια, παρακολουθείστε την διεθνή ειδησεογραφία, όλοι είναι υπέρ των εμβολίων, εμείς δεν είμαστε με κανένα κόμμα, όχι επειδή δεν πιστεύουμε στα κόμματα, πιστεύουμε στις δημοκρατικές διαδικασίες, αλλά όλος ο πλανήτης αυτή τη θέση έχει, εκτός από μερικά περιθωριακά blog ή γιατρούς που αμφισβητούν τους ανώτερους τους επιστήμονες που αγωνιούν να βρουν μία λύση.

Κώστας Ζουγρής