Θόδωρος Σαραντής: από αυτούς που συνόδευαν τα 'καλύτερα μας χρόνια'

Θόδωρος Σαραντής: από αυτούς που συνόδευαν τα 'καλύτερα μας χρόνια'

Ο Θόδωρος Σαραντής δεν είναι πια κοντά μας, πέρασε, όπως όλοι μας από αυτόν τον κόσμο γεμίζοντας αναμνήσεις τους φίλους του πολλοί από τους οποίους, ενδεχομένως να τον ήξεραν από μικρό παιδί, όπως εγώ κι ο Πετρίδης.

Θυμάμαι σαν σήμερα το απόγευμα που καθόμασταν με τον Θόδωρο σε ένα παγκάκι στο Ζάππειο με μια παρέα που αποτελούσαν οι Αλέκος Σεργιάνης, νομίζω είναι στον Καναδά, Νίκος Μαθιουδάκης που του άρεσε ο Dion, Χρήστος Γαλανός και ο Γιάννης Πετρίδης και τους τραγουδούσα το Venus In Blue Jeans, για τα ονόματα δεν είμαι 100% σίγουρος.

Ήταν αρκετά χρόνια πριν πάμε στρατιώτες και εγώ μάλλον ήμουν ο μικρότερος της παρέας. Ο Θόδωρος αν θυμάμαι καλά τότε είχε σχέση με τον Πρωτέα, μια ομάδα μπάσκετ ή βόλεϋ στο Κουκάκι. το πατρικό του ήταν σε ένα από τα στενάκια στην αρχή της Βουλιαγμένης.

Από τον Θόδωρο πιστεύω ότι αγάπησα περισσότερο τα μπλουζ και έκανα μερικά χρόνια εκπομπές στο Β' Πρόγραμμα.

Μεγαλώνοντας ο Γιάννης τον έβλεπε πιο συχνά, για κάποιο διάστημα δούλευαν και μαζί, και βέβαια ζήσαμε στον ίδιο επαγγελματικό χώρο για πολλά χρόνια.

Πάντα ευδιάθετος, με τα αστεία του, ποτέ δεν θυμάμαι να τον είδα θυμωμένο.

Ο Γιώργος Παπαστεφάνου μου θύμισε την εκπομπή που είχε κάνει με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και στην οποία εμφανίζετε και μιλάει σε 3 σημεία ο Θόδωρος.

 

 

Καλό ταξίδι Θόδωρε