Να γιατί λένε ότι η Παρθένος είναι το καλύτερο ζώδιο

Να γιατί λένε ότι η Παρθένος είναι το καλύτερο ζώδιο

7 από τους κυριότερους!

1. Διότι όταν θα σου πει ότι θα κάνει κάτι, θα το κάνει και θα το κάνει σωστά. Δε θα ψάξει για δικαιολογίες, διότι πολύ απλά, τις μισεί.

2. Έχει μυαλό που πολλοί ζηλεύουν κι ελάχιστοι έχουν (δηλαδή εκείνος και… εκείνος!). Κι άλλους έξυπνους έχουμε στο ζωδιακό, αλλά κανέναν που να έχει μυαλό που να δουλεύει σα παίχτης του σκάκι: είναι 2 βήματα μπροστά από όλους κι έχει δει το όνειρο, πολύ πριν από τους άλλους.

3. Το εκπληκτικό είναι ότι οι φέροντες αυτού του απίστευτου μυαλού, δεν έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους, μα αντίθετα, πρόκειται για πραγματιστές, με οξεία αίσθηση του αυτοσαρκασμού κι ενίοτε, απρόσμενα ταπεινές αντιδράσεις! (δηλώνω fan και γουστάρω τρελά!)

4. Λέμε συχνά κι επαναλαμβάνουμε το πως κάποια ζώδια είναι τρομερά ανεξάρτητα. Guess what??? Το ίδιο κι η Παρθένος, με την μόνη διαφορά ότι δε θα βγει να το φωνάξει, αλλά θα το πράξει: η αυτάρκεια της, τη χρίζει πραγματικά κι ουσιαστικά ανεξάρτητη!

5. Παρόλα αυτά, θα τρέξει να βοηθήσει, χωρίς να περιμένει αντάλλαγμα. Θα βοηθήσει ακόμα και τον εχθρό της, απλά και μόνο γιατί το θεωρεί λογικό. «Μπορώ να βοηθήσω; Θα το κάνω.». Respect!

6. Μπορεί να είναι χίλια κομμάτια μέσα της, αλλά εσύ θα δεις απέξω, ένα συγκροτημένο άτομο, που δε θα χάσει τον ειρμό του: Η Παρθένος, είναι cool af και ελάχιστες είναι οι φορές που της αποδίδουμε τα εύσημα για αυτό!

7. Τέλος, Η Παρθένος συνδυάζει την τρέλα, την ανεμελιά και την εικόνα του προσεγμένου ανθρώπου, που εκπέμπει μια ξεχωριστή χάρη, πανεύκολα! Και θεότρελη-θαρραλέα !

Πηγή: Myastrology