Μισούμε το μίσος, αλλά αυτό μας αγαπάει

Μισούμε το μίσος, αλλά αυτό μας αγαπάει

Εντύπωση έκανε σε μία φίλη μας η έκφραση ότι μισούμε ο μίσος, όμως η ουσία είναι ότι υπάρχει τόσο μίσος στις εκφράσεις κάποιων, λες και έχουν αντιγράψει όλους τους κακούς που έχουν παρακολουθήσει στις κινηματογραφικές ταινίες.

Σήμερα πχ βάλαμε μία ανάρτηση για τα 60 χρόνια του Bono, τον στολίζουν λες και έχει καταστρέψει την αδελφή τους ενώ είναι πιθανό να είναι οι ίδιοι που τον αποθέωσαν όταν είχε έλθει στην Ελλάδα.

Μόνο για τα μνημόνια δεν τον έχουν κατηγορήσει, τι και αν υποστηρίζει φτωχούς και μειονότητες με παρεμβάσεις του σε μεγάλους ηγέτες, τι και αν χαρίζει τεράστια ποσά σε όσους τα έχουν ανάγκη, τα κάνει ψεύτικα για να μας κοροϊδέψει.

Οπότε μπράβο, λογικά καλά κάνετε και υποστηρίζετε αυτούς τους καλλιτέχνες που δεν δίνουν μία σε κανένα, τουλάχιστον δεν μας κοροϊδεύουν.

Μίσος για τον Μητσοτάκη, τον Τσίπρα, τους Γερμανούς, τον Τραμπ, τον Μπ. Τζόνσον, τον Σαββόπουλο, τον Καρβέλα, το χιπ χοπ, που ακούει όλος ο πλανήτης και οι νεαροί Έλληνες, την Lady Gaga, τον Πολάκη, τον Άδωνη, τον Θεό, έχουμε τώρα και τους άθεους, που δικαίωμα τους είναι, αλλά εκφράζουν την αθεϊα τους σαν μαγκιά, λες και ο Θεός, για όσους τον πιστεύουν, είναι κάτι σαν τα ζώδια.

Αλλά εδώ οι μισοί δεν μιλάνε στα αδέλφια τους (εγώ δεν έχω), εδώ θα κολλήσουν.

Κώστας Ζουγρής