Καλό είναι να αποφεύγεις τσακωμούς με αυτά τα 4 ζώδια

Καλό είναι να αποφεύγεις τσακωμούς με αυτά τα 4 ζώδια

Ποια είναι τα ζώδια με τα οποία ένας καβγάς μπορεί να αποδειχτεί πολύ ζόρικος για τα γούστα σου. Έτσι, όταν αποφασίσεις ότι ένα ζώδιο είναι το κατάλληλο ταίρι για σένα, θα μπορέσεις, μαζί με όλα τα θετικά χαρακτηριστικά του, να συνυπολογίσεις και τον τρόπο που καυγαδίζει.

Ενώ ένα ζώδιο μπορεί να έχει την ικανότητα να κάνει μια ώριμη συζήτηση, μπορεί παράλληλα κάποιες φορές να μην πολεμάει δίκαια. Όμως ορισμένα ζώδια είναι ακόμα πιο πιθανό να ξεφύγουν από τον δρόμο της λογικής και ώριμης αντιμετώπισης και να ξεπέσουν στην ακραία αντιπαράθεση.

Ιδού λοιπόν τα ζώδια που ένας καβγάς μαζί τους μπορεί να αποδειχθεί κάτι σαν εφιάλτης:

ΚΡΙΟΣ

Όταν αυτό το ζώδιο που κυβερνάται από τον Άρη μετέχει σε έναν καβγά, είναι έτοιμο για πόλεμο. Επιθετικός και παθιασμένος, ο Κριός είναι αποφασισμένος να κερδίσει τον αγώνα, ακόμα αν κι αν κατά βάθος γνωρίζει ότι δεν έχει και τόσο δίκιο. Έχει μεγάλη δυσκολία να παραδεχτεί ότι κάνει λάθος, εν μέρει επειδή το να είναι σε μια μάχη αναδεικνύει την ανταγωνιστική πλευρά του. Τα καλά νέα είναι ότι, ενώ ο Κριός μπορεί να να αστράψει και να βροντήξει όταν είναι θυμωμένος, δεν κρατάει πολύ. Μόλις η ένταση της μάχης υποχωρήσει, επανέρχεται και ξεπερνά το θέμα γρήγορα, είναι έτοιμος να λειτουργήσει σαν να μη συνέβη ποτέ, τίποτα!

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν είναι εύκολο να κάνεις έναν Ταύρο να θυμώσει, αλλά όταν τον πιέσεις πολύ, πρόσεξε γιατί πρόκειται να πάρεις μια γεύση από το τι σημαίνει «ταύρος σε υαλοπωλείο». Συνήθως προσπαθεί να δώσει στους άλλους το πλεονέκτημα της αμφιβολίας, αλλά όταν ξεπεραστούν οι κόκκινες γραμμές του και νιώσει ότι έχει αδικηθεί, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να αλλάξεις τα μυαλά αυτού του πεισματάρικου ζωδίου. Ο καλύτερος τρόπος για να χειριστείς έναν θυμωμένο Ταύρο είναι να ζητήσεις συγνώμη για το ρόλο που έπαιξες σε οτιδήποτε προκάλεσε τη διαφωνία. Μετά, καλό είναι να περιμένεις να ηρεμήσουν τα πνεύματα, πριν αρχίσεις να συζητάς τη δική σου εκδοχή για τις αιτίες της διαφωνίας σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το να τσακωθείς με ένα Δίδυμο μπορεί να μοιάζει σα να παίζεις με έναν καθηγητή στο… λεκτικό σκάκι. Αυτό το εξαιρετικά έξυπνο ζώδιο, αν νιώσει ότι στριμώχνεται σε έναν καβγά, χρησιμοποιεί το δυναμικό μυαλό του και την ευελιξία του για να μετατοπίζει διαρκώς το θέμα. Η σύνδεσή του με τον Ερμή σημαίνει ότι έχει τον τρόπο του με τις λέξεις και μπορεί εύκολα να μετατοπίσει τις κατηγορίες και ν’ αλλάξει την πορεία της συνομιλίας, χωρίς καν να το συνειδητοποιήσεις. Και, πριν καλά-καλά το καταλάβει, θα διαπιστώσει ότι ο αποδυναμωμένος σύντροφός του απολογείται για το λάθος του! Ίσως, προσωρινά, να νομίζετε ότι το πρόβλημα λύθηκε, αλλά με την πάροδο του χρόνο, αυτό το είδος της ύπουλης χειραγώγησης μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρή δυσαρέσκεια και αίσθημα ανισορροπίας μέσα στη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανάμεσα σε όλα τα ζώδια, το να δώσεις μάχη με έναν Σκορπιό είναι ίσως το χειρότερο. Κι αυτό επειδή έχει ένα πολύ επιθετικό και παθιασμένο στυλ και, ως γνωστόν, δεν θα διστάσει να σου καταφέρει χτυπήματα κάτω από τη μέση, μόνο και μόνο για να κερδίσει τον αγώνα. Αλλά αυτό που καθιστά εφιάλτη τον καβγά μαζί του είναι το γεγονός ότι κρατά μνησικακία όσο κανένας άλλος. Ο Σκορπιός εκτιμά την εμπιστοσύνη και την αφοσίωση πάνω απ’ όλα και μερικές φορές μπορεί να ερμηνεύσει μια διαφωνία ως προδοσία. Ακόμα και πολύ μετά από μια διαμάχη που δείχνει να έχει επιλυθεί, εξακολουθεί να σιγοβράζει κάτω από την επιφάνεια και να μαζεύει… πυρομαχικά για την επόμενη φορά που θα μαλώσετε.

Πηγή: Astrology.gr