Η γυναικεία διαίσθηση είναι το κρυφό όπλο της κάθε γυναίκας

Η γυναικεία διαίσθηση είναι το κρυφό όπλο της κάθε γυναίκας

Προσπαθήστε να ξεγελάσετε μια γυναίκα και πάνω από όλα προσπαθήστε να ξεγελάσετε μια γυναίκα που έχει ήδη υποψιαστεί κάτι. Δεν θα το πετύχετε ποτέ. Οι περισσότερες γυναίκες έχουν πολύ δυνατή διαίσθηση και μπορούν να αντιληφθούν σήματα που οι άλλοι δεν τα καταλαβαίνουν.

Για κάποιους μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, αλλά είναι πραγματικότητα: η γυναικεία διαίσθηση είναι πιο αποτελεσματική από έναν πράκτορα του FBI.
Ας δούμε όμως τι είναι διαίσθηση. Μπορούμε να την ορίσουμε σαν μια εσωτερική φωνή που καθοδηγεί μια δράση και όχι μια άλλη. Και που προειδοποιεί για έναν πιθανό κίνδυνο. Η διαίσθηση είναι κυρίως γυναικείο προνόμιο.

Παρατηρείστε μια μητέρα με το παιδί της σε ένα καινούριο περιβάλλον. Τίποτα δεν της ξεφεύγει και μάλιστα έχει την ικανότητα να προλαμβάνει τα πράγματα με εξαιρετικό τρόπο. Επίσης αν προσπαθήσετε να ξεγελάσετε μια γυναίκα και να βρείτε μια δικαιολογία, δεν θα το πετύχετε. Γιατί όταν πρόκειται για την εξαπάτηση, οι γυναίκες έχουν διαφορετική εγκεφαλική δραστηριότητα από τους άντρες.

Οι γυναίκες λοιπόν θα πρέπει να εμπιστεύονται περισσότερο τη διαίσθησή τους και οι άντρες να μην ξεχνάνε πως καλό θα ήταν να εμπιστεύονται περισσότερο τις γυναίκες.

Μελέτες δείχνουν ότι οι γυναίκες είναι εφοδιασμένες ώστε να λαμβάνουν μεγαλύτερο εύρος αισθητήριων πληροφοριών, να συνδέουν και να συσχετίζουν τις πληροφορίες και να δίνουν σημασία στις σχέσεις. Οι διαφορές γίνονται ευκρινείς κατά τις πρώτες ώρες μετά την γέννηση. Έχει αποδειχτεί ότι τα θηλυκά μωρά ενδιαφέρονται πολύ περισσότερο από τα αρσενικά για τους ανθρώπους.

Τέλος είναι σημαντικό να επισημάνουμε πως ο καθένας μας λαμβάνει με διαφορετικό τρόπο τα μηνύματα της διαίσθησής του και είναι σημαντικό να παρατηρήσουμε πώς λειτουργεί σε εμάς.

Πηγή: Jenny.gr