Πάντα μας άρεσε να ανακαλύπτουμε νέα ονόματα

Πάντα μας άρεσε να ανακαλύπτουμε νέα ονόματα

Από την πρώτη ημέρα που άρχισε η εκπομπή Από τις 4 στις 5, πριν από 45 χρόνια, πάντα ψάχναμε να βρούμε τι θα ξεχώριζε στο μέλλον για να σας το παρουσιάσουμε.

Στα τέλη της δεκαετίας του '70 και για 25 περίπου χρόνια, αυτό είχε περάσει και στο Ποπ & Ροκ γι' αυτό και έγινε από τα αγαπημένα περιοδικά του περασμένου αιώνα.

Μου είπε πριν από λίγες ώρες ο Γιάννης, γράψε για το από πού έμαθαν τις Lady Gaga, Lana Del Rey, Billie Eilish και τόσους άλλους.

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να το αποδείξουμε, αλλά δύσκολα θα βρεθεί κάποιο αξιόλογο όνομα που να μην το μάθατε πρώτοι από το site και στην συνέχεια από την ραδιοφωνική εκπομπή του Γιάννη κάθε απόγευμα στην ΕΡΤ.

H Billie Eilish είναι μία από τις σχετικά τελευταίες περιπτώσεις που την μάθατε τουλάχιστον 1 χρόνο νωρίτερα από τους άλλους.

Τώρα μιλούν γι' αυτήν ακόμα και στο Masterchef.

Δεν είναι εγωιστικό το ότι προσπαθήσαμε να την καθιερώσουμε κόντρα σε ένα περιβάλλον που έλεγε, ποιος θα την ξέρει σε μερικούς μήνες και ανάλογα σχόλια.

Θα γινόταν όπως και να 'χει λένε όσοι θέλουν πάντα να φέρνουν αντιρρήσεις και γιατί δεν έγινε πχ ο Post Malone τόσο μεγάλος στην Ελλάδα, ο οποίος έχει πολύ μεγαλύτερη επιτυχία από την Billie Eilish; έχετε ακούσει να μιλούν στα πρωινάδικα γι' αυτόν;

Καλό θα είναι να στηρίξουν αυτοί που πρέπει την προσπάθεια μας, έστω και αργά, γιατί θα τους λείψουμε.

Οι συναυλίες στην Ελλάδα ακόμα από αυτούς που έχουμε καθιερώσει εμείς 'ζούνε' και όχι μόνο αυτό, αρκετοί που παίζουν κομβικό ρόλο σ' αυτές είχαν σχέση μαζί μας, ας μας αγνοούν τώρα, σαν τις γάτες που μόλις μεγαλώσουν δεν έχουν σχέση με την γάτα που τους γέννησε.

Κώστας Ζουγρής