Αστυνομικά σώου και μουσική

Αστυνομικά σώου και μουσική

Ο πρόωρα χαμένος στα πενήντα πέντε του, αυτόχειρας, Del Shannon είχε ξανά ηχογραφήσει το τραγούδι το 1986 για να γίνει θέμα της καλής αστυνομικής σειράς Crime Story. Ξαναγαπήθηκε και σιγοτραγουδήθηκε από μια νέα γενιά ακροατών, εμού συμπεριλαμβανομένου, αναδεικνύοντας και τη δύναμη της σύνθεσης (των Shannon και του υπεύθυνου και για το παίξιμο των χαρακτηριστικών πλήκτρων της αυθεντικής εκτέλεσης Max Crook).

Opening Theme

https://www.youtube.com/watch?v=Is5ofSHZWTM

Αναρωτιέμαι ποιος θυμάται ένα τηλεοπτικό αστυνομικό σόου παράλληλο της παντοδυναμίας του Miami Vice, αν και όχι τόσο πετυχημένο αφού κράτησε μόνο για δύο σεζόν σε σχέση με τις πέντε του διδύμου των Σόνυ και Ρίκο.

Miami Vice Theme από τον τσεχο/αμερικάνο Jan Hammer

https://www.youtube.com/watch?v=dEjXPY9jOx8

Υπεύθυνο γι’ αυτό βέβαια ήταν η τηλεοπτική επί εδάφους των ΗΠΑ κόντρα του ντετέκτιβ Τορέλο και της παρέας του με το Αυτός, Αυτή και τα μυστήρια (Moonlighting) της Μάντυ και του Ντέιβιντ.

Moonlighting με τον Al Jarreau

https://www.youtube.com/watch?v=BthrfaYjdjQ

Αγαπημένη μου λεπτομέρεια Νο 1 ότι στην παραγωγή της Ιστορίας ενός εγκλήματος, όπως και στο συγκάτοικό του στο NBC, Τμήμα Ηθών, αναμείχθηκε η εταιρεία του αγαπημένου Μάικλ Μαν .

Αγαπημένη μου λεπτομέρεια Νο2 το σόου συγγράφηκε από τον τέως αστυνόμο Chuck Adamson, ο οποίος έγραψε και κάποια επεισόδια για το MV, αλλά σε μια υπόθεσή του βασίστηκε και το σενάριο της ταινίας που βρέθηκαν έστω και για λίγο, για πρώτη φορά στο ίδιο καρέ Ντε Νίρο και Πατσίνο, το Heat του Μαν.

Στιγμές αγαπημένες όμορφα μπλεγμένες μεταξύ τους…

Θοδωρής Φαχουρίδης

και η προσθήκη του

neverwill

Ωραίος σάν Θοδωρής . Γιά τούς παλιότερους , η εγγυήτρια δύναμη Βρετανία

ρίχνει τρία θέματα και επειδή φοβάται ρίχνει κι ένα Αμερικάνικο .

Ελάτε στη παρέα μας