Προσελκύετε ανθρώπους που είναι αντανάκλαση του εαυτού σας...

Προσελκύετε ανθρώπους που είναι αντανάκλαση του εαυτού σας...

Πώς μπορείτε να περιμένετε από έναν σύντροφο να σας αγαπά αν δεν αγαπάτε εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας; Μάθετε για μερικά από τα προειδοποιητικά σημάδια που δείχνουν την έλλειψη σεβασμού στον εαυτό σας και μάθετε να αγαπάτε τον εαυτό σας.

Προσελκύετε ανθρώπους που είναι αντανάκλαση του εαυτού σας. Πώς μπορείτε να περιμένετε από τους ανθρώπους να σας σεβαστούν αν δεν σεβόσαστε τον εαυτό σας; Μην ξεχνάτε ότι οι άνθρωποι που προσελκύετε είναι μια επέκταση της δικής σας προσωπικότητας.

Οι άνθρωποι που προσελκύετε δεν είναι παρά η δική σας αντανάκλαση. Μπορεί να είναι δύσκολο να το παραδεχτείτε, αλλά εσείς προσκάλεσατε αυτούς τους τοξικούς ανθρώπους στη ζωή σας.

Δεν συνέβη εξαιτίας αυτών που είπατε, ούτε επειδή πηγαίνατε γυρεύοντας για κάτι τέτοιο. Ωστόσο η ενέργεια που βγάζετε προς τα έξω θα προσελκύσει ανθρώπους που είναι η αντανάκλαση του εαυτού σας και που δεν θέλετε να προσελκύσετε.

Μπορείτε να θέσετε ένα τέλος σε αυτό;

Μπορείτε να μάθετε από τα λάθη σας. Δεν είναι η κάθε πτώση μια αποτυχία. Είναι μια ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε ότι κάτι δεν κάνετε καλά.

Είναι το ίδιο με τους ανθρώπους. Μάθετε από όλα όσα συμβαίνουν γύρω σας. Ανοίξτε τα μάτια σας! Οι άνθρωποι με τους οποίους περιβάλλεται τον εαυτό σας είναι μια αντανάκλαση του ποιος είστε.

Μπορεί να λυπάστε για τον εαυτό σας επειδή έχετε πληγωθεί από τους γύρω σας. Ωστόσο, έχετε παρατηρήσει ότι είναι πάντα η ίδια ιστορία;

Μην κατηγορείτε τους συντρόφους σας. Δεν μπορείτε να υποπέσετε στο ρόλο του θύματος.

Είναι σημαντικό να σκεφτείτε ότι το πρόβλημα μπορεί να είστε εσείς. Κάτι θα πρέπει να κάνετε λάθος για να καταλήγετε με τον ίδιο τύπο ατόμου.

Ίσως δεν λέτε τι σκέφτεστε από την αρχή. Ίσως αυθυποβάλλεστε ή αφήνετε τον σύντροφό σας να πάρει τα ηνία της σχέσης και να σας ελέγξει. Αν ενεργείτε έτσι, θα σας είναι αδύνατο να είστε με κάποιον διαφορετικό.

Έχετε τη δύναμη να βάλετε ένα τέλος σε αυτό. Ωστόσο, πρέπει απλώς να δώσετε προσοχή στο πώς συμπεριφέρεστε.

Αν, για παράδειγμα, σταματήσει να σας αρέσει κάποιος με τον οποίο είστε σε σχέση μετά από μόλις μερικούς μήνες και αυτό συμβαίνει πάντα, ίσως το πρόβλημα είναι ότι τον/την εξιδανικεύετε από την αρχή.

Σέβεστε τον εαυτό σας; Αγαπάτε τον εαυτό σας; Δίνετε αξία στον εαυτό σας; Είναι απλά ερωτήματα, αλλά μην τα απαντήσετε πολύ γρήγορα. Μερικές φορές πιστεύετε ότι η απάντηση είναι «ναι» όταν στην πραγματικότητα δεν είναι.

Αν οι άνθρωποι που προσελκύετε δεν σας σέβονται, ίσως πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε ότι δεν σέβεστε εσείς τον εαυτό σας. Μπορεί να προσπαθείτε να δώσετε αυτή τη σημαντική ευθύνη σε άλλους.

Γιατί λένε ότι σας αγαπούν αν δεν το κάνουν; Ίσως γιατί δεν είστε σε θέση να αγαπάτε τον εαυτό σας, επειδή ψάχνετε άλλους να σας αγαπούν για να αισθάνεστε πλήρεις και όχι τόσο άδειοι.

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις σχέσεις για να ξεφύγετε από αυτό που σας φοβίζει: τη μοναξιά.

Παρόλο που μπορεί συνειδητά να προσπαθείτε να βρείτε κάποιον που σας συγχαίρει, υποσυνείδητα η αγάπη που νομίζετε ότι αξίζετε είναι πολύ φτωχή.

Αν δεν εκτιμήσετε τον εαυτό σας, είναι αδύνατο για τους ανθρώπους που προσελκύετε να σας εκτιμήσουν. Πώς μπορείτε να βρείτε αυτό που δεν μπορείτε να δώσετε στον εαυτό σας;

Μπορεί να νομίζετε ότι δεν αξίζετε τόσο πολύ την αγάπη, ότι δεν είστε αρκετά καλοί για κανέναν, ότι είστε άνευ αξίας, ότι είστε λιγότερο ελκυστικός από όλους τους άλλους … Αυτό δεν είναι αλήθεια!

Σταματήστε να συγκρίνετε τον εαυτό σας και να οδηγείστε προς την αυτοκαταστροφή. Είστε αυθεντικοί, μοναδικοί και αξίζετε όλα όσα είναι καλά. Το να σκέφτεστε διαφορετικά δεν θα σας κάνει ευτυχισμένους, ούτε θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε τον τύπο του ατόμου που θα μπορούσε να συμβάλει με καλό τρόπο στη ζωή σας.

Ακριβώς επειδή κατοικείτε στο σώμα σας δεν σημαίνει ότι γνωρίζετε τον εαυτό σας. Εάν κατανοήσετε τα παραπάνω, έχετε πολύ δρόμο να προχωρήσετε.

Πρέπει να ερωτευτείτε με το πρόσωπο που βλέπετε κάθε πρωί στον καθρέφτη. Παρά ατέλειές σας, είστε αυθεντικοί, φυσικοί, όμορφοι!

Μην αφήνετε τις σκέψεις σας να πνιγούν σε όλο το θόρυβο. Βυθιστείτε για να ανακαλύψετε αυτό που πραγματικά θέλετε.

Μάθετε τι πραγματικά σας κάνει ευτυχισμένους και αφαιρέστε τα πάντα που δεν συνεισφέρουν τίποτα θετικό από τη ζωή σας. Αυτό συμπεριλαμβάνει τις δραστηριότητες που συνεχίζουν να σας οδηγούν στον ίδιο δρόμο.

Οι άνθρωποι που προσελκύετε είναι η αντανάκλαση του εαυτού σας και δεν σας βλάπτουν από μόνοι τους. Τους καλέσατε στη ζωή σας.

Σταματήστε να σπαταλάτε χρόνο και ενέργεια προσπαθώντας να τους αλλάξετε. Σταματήστε να λυπάστε για την κακή τύχη που είχατε για να τους βρείτε.

Τώρα είναι η ώρα να δράσετε, τώρα είναι η ώρα να επικεντρωθείτε σε εσάς. Δεν πρέπει να ψάχνετε για ό,τι σας λείπει στους άλλους, επειδή δεν πρόκειται να σας το δώσουν.

Αυτό θα σας κάνει να νιώσετε άδειοι. Οι άνθρωποι έρχονται στη ζωή σας και πολλοί δεν μένουν για πάντα.

Αυτός που ποτέ δεν θα σας εγκαταλείψει, στον οποίο πάντα μπορείτε να βασιστείτε, είστε εσείς. Αγαπάτε λοιπόν τον εαυτό σας και φροντίστε τον εαυτό σας, γιατί το αξίζετε. Να ξέρετε ότι προσελκύετε την αντανάκλαση του εαυτού σας γι’ αυτό αλλάξτε!

via meygeia.gr