Ο επιμένων νικά, ακόμα και αν είναι απλά πεισματάρης;

Ο επιμένων νικά, ακόμα και αν είναι απλά πεισματάρης;

Εδώ και αρκετό καιρό ζητώ με συχνές αναρτήσεις την συμμετοχή, όσων έχουν την δυνατότητα, στην ενίσχυση της σελίδας μας.

Η ανταπόκριση είναι εξαιρετικά μικρή, χαρακτηριστικά, αυτόν τον μήνα μόλις 3 νέα άτομα ήλθαν να προστεθούν στα μερικά δεκάδες που όποτε έχουν την δυνατότητα συμμετέχουν στην προσπάθεια μας.

Περισσότεροι είναι αυτοί οι οποίοι με κάθε ευκαιρία αναφέρουν το 1 ευρώ που ζητάω, προτάσσοντας διάφορους λόγους με πιο βασικό αυτόν της ελεύθερης πρόσβασης στο διαδίκτυο..

Το έχω γράψει και παλαιότερα, στο σημείο που έχουμε φτάσει με 1 εκατομμύριο επισκέπτες τον μήνα, δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω, θα ήταν κάτι σαν προδοσία, τουλάχιστον για μένα.

Προσπαθούμε, με διάφορους τρόπους να διατηρήσουμε την σελίδα ανταγωνιστική, να προσκαλεί νεότερους σε ηλικία φίλους, αλλά το βασικότερο, να μπορεί να αντεπεξέλθει στα έξοδα της, αλλά και στα έξοδα βιοπορισμού αυτών που ασχολούνται μαζί της.

Την περασμένη εβδομάδα προσπάθησα να βρω στήριξη από ανθρώπους που διαχειρίζονται δισεκατομμύρια, κανείς προς το παρόν δεν ανταποκρίθηκε θετικά, αλλά όπως συμβαίνει εδώ και χρόνια, παρέπεμψε το θέμα μας στο μέλλον.

Εσείς δεν είστε απασχολημένοι με την τύχη εταιρειών που διαχειρίζονται δισεκατομμύρια, ας μην μας στέλνετε το 1 ευρώ που ζητάμε, όμως το να μου γράφετε διάφορα, ειδικά βάζοντας στο κάδρο και τον Πετρίδη, ο οποίος καλά καλά δεν έχει σχέση και με τα δικά του οικονομικά, όχι του site, με ενοχλεί.

Μέχρι το τέλος θα πιστεύω ότι αυτή η σελίδα μπορεί να επιζήσει μόνο με την δική σας στήριξη, διαφορετικά θα αναγκασθεί να παραχωρηθεί σε έναν που είναι 'μέσα στο παιχνίδι' των οικονομικών αυτής της χώρας, εμείς δεν είμαστε, όχι μόνο γιατί δεν θέλουμε, αλλά δεν μπορούμε για πολλούς λόγους..

Είναι καλό να υπάρχει διάλογος σε όσα γράφουμε, αλλά εδώ, ο κάθε Έλληνας έχει και τις δικές του απόψεις, έτσι λοιπόν και αυτή η σελίδα έχει τις δικές της με τις οποίες δεν μπορούν βέβαια να συμφωνούν όλοι.

Όπως και να 'χει, έχετε όλοι την αγάπη μας.....

Κώστας Ζουγρής

Αγαπημένη εποχή του Marvin Gaye, για μένα η καλύτερη, με ένα τραγούδι που νομίζω ότι είναι ένας από τους λόγους που οι Beatles έβαλαν το Yeah Yeah στο She Loves You