Ζει η μουσική που αγαπήσαμε;

Ζει η μουσική που αγαπήσαμε;

Σιγά σιγά οι μεγαλύτεροι σε ηλικία φίλοι της μουσικής αποδέχονται την νέα μουσική πραγματικότητα, χωρίς όμως απαραίτητα να βρίσκουν ενδιαφέρον και στις νέες ηχογραφήσεις.

Είναι λάθος η εκτίμηση αρκετών ότι κυριαρχεί απόλυτα το χιπ χοπ και δεν υπάρχει μουσική που θα μπορούσε να ακούσει ένας που ας πούμε έχει περάσει τα 45του χρόνια.

Πάντα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει, απλά δεν του δίνετε πια η ευκαιρία να αναζητήσει τις σωστές πηγές για να πάρει τα σωστά ακούσματα, γιατί βασικά δεν έχει τον κατάλληλο χρόνο και δεν ζούμε και σε μια χώρα που ακούς παντού ενδιαφέροντα πράγματα.

Η μουσική είναι υπό διωγμό από πολιτικούς, πολίτες, από όλους που την θεωρούν πια ένα είδος που μπορούν, έτσι νομίζουν, να το έχουν όποτε θέλουν.

Είναι όμως έτσι, προσωπικά νομίζω πως όχι. Λίγοι έχουν την ικανότητα και γνώση να ενημερώνονται από τις σωστές πηγές

Η μουσική δεν έχει σταματήσει να υπάρχει, κάθε εβδομάδα κυκλοφορούν δεκάδες άλμπουμ και αρκετά από αυτά σίγουρα θα μπορούσαν να καλύψουν τα ενδιαφέροντα σας.

Τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές ακούω κάτι που μ' αρέσει, αν δεν πατήσετε το link να το ακούσετε, δεν θα το ακούσετε ποτέ, ίσως το παίξει κάποια στιγμή ο Πετρίδης.

Παρακολουθήστε την σελίδα μας, πατάτε τα link ενισχύστε την προσπάθεια μας, έστω και μόνο ηθικά, η προσπάθεια που κάνουμε είναι δύσκολο να εκτιμηθεί σε μέγεθος σε όσους βλέπουν μόνο τις αναρτήσεις στο facebook.

Τέλος τα ονόματα που επικρατούν ή αξίζουν σήμερα μπορεί να μην έχουν την ίδια αξία με τα παλιά, έχουν όμως το δικό τους στίγμα

Κώστας Ζουγρής

ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ, EΠΑΘΕΣ...ΕΜΑΘΕΣ?

Πώς να αποφύγετε το έμφραγμα και πώς να επιζήσετε μετά από αυτό. Δυστυχώς προβλήματα με την καρδιά τους έχουν όλο και νεότερες ηλικίες.

Το 9ο ψηφιακό βιβλίο, ναι μη γελάτε...

Θέλετε να κάνετε δωρεά στην σελίδα μας; πατήστε το donate