Ελλάς το μεγαλείο σου! κάθε γωνιά και τουλάχιστον από μία καφετέρια και ένας ράπερ

Ελλάς το μεγαλείο σου! κάθε γωνιά και τουλάχιστον από μία καφετέρια και ένας ράπερ

Είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι οι περισσότεροι Έλληνες που θέλουν να ανοίξουν μία επιχείρηση καταφεύγουν στην λύση της καφετέριας που μοιάζει σαν σύγχρονο Ελληνικό Eldorado και όλοι νομίζουν ότι μοιράζει λεφτά η κάθε επένδυση.

Σε κάποιες περιπτώσεις λογικά ναι, αλλά είναι και πολλοί που τρώνε πολλές ώρες της ημέρας για να βγάλουν, αν βγάζουν ένα μικρό μεροκάματο.

Τώρα βρήκαν άλλη ενασχόληση οι νέοι μας, γίνονται ράπερς και συχνά έχουν την υποστήριξη μερίδας του κοινού και βέβαια αρκετών από αυτούς που ασχολούνται με την μουσική.

Η συνταγή μοιάζει απλή, δεν έχει σημασία αν έχεις φωνή, αν η ηχογράφηση είναι πρόχειρη, βάζεις αρκετές δόσεις από βρίσιμο στην κακούργα κοινωνία και ο ενθουσιασμός απλώνετε παντού.

Έγραψε ένας φίλος, ότι ήταν ενθουσιασμένος από ένα κορίτσι 15 ετών ανηψιά του και υιοθέτησε την άποψη της ότι υπάρχει χάσμα γενεών.

Μέχρι ένα βαθμό αυτό έχει μια λογική, διαβάστε όμως την λίστα με τα 100 καλύτερα άλμπουμ του 21ου αιώνα, μέχρι τώρα και πες τε μου αν κάποια από αυτά έχει απήχηση στους νέους μας ή τα ραδιόφωνα μας, εκτός του Πετρίδη βέβαια.

https://apotis4stis5.com/lists-f/40220-100-21-guardian

Οι νέοι μας βέβαια δεν ακούν ραδιόφωνο, όμως έχουν αποκοπεί από την διεθνή κοινότητα και τις εξελίξεις.

Θα πουν κάποιοι τα δικά μας είναι καλύτερα, εντάξει περαστικά μας και τώρα να ελπίζουμε ότι οι νέοι μας θα αλλάξουν τον κόσμο και θα πετύχουν αυτό που δεν κατάφεραν οι πολιτικοί μας που το προσπάθησαν. Η συνταγή είναι γνωστή και την εφαρμόζουν οι νέοι στις ανώτατες σχολές εδώ και χρόνια.

Κώστας Ζουγρής

ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ, EΠΑΘΕΣ...ΕΜΑΘΕΣ?

Πώς να αποφύγετε το έμφραγμα και πώς να επιζήσετε μετά από αυτό. Δυστυχώς προβλήματα με την καρδιά τους έχουν όλο και νεότερες ηλικίες.

Το 9ο ψηφιακό βιβλίο, ναι μη γελάτε...

Θέλετε να κάνετε δωρεά στην σελίδα μας; πατήστε το donate