Αρέσει η Μποφίλιου στους Pink Floyd; η Πάολα στον Μίκη και η Billie Eilish στον Thom Yorke;

Αρέσει η Μποφίλιου στους Pink Floyd; η Πάολα στον Μίκη και η Billie Eilish στον Thom Yorke;

Αφορισμοί πολλοί, προτάσεις καμία

Κάθε ανάρτηση που κάνουμε έχει λογικά και αυτούς που εκφράζουν τις αντιρρήσεις τους, θεμιτό σε κάποιο βαθμό, όμως συνήθως υπάρχει ένα πρόβλημα, οι περισσότερες από αυτές τις αντιρρήσεις είναι απλά προσωπικές διαφωνίες και έρχονται σε αντίθεση με τις θέσεις και την απήχηση που έχουν όσα γράφουν στην διεθνή, αλλά και Ελληνική κοινότητα.

Εντάξει εμείς μπορεί να έχουμε λάθος απόψεις όπως νομίζουν μερικοί, αλλά μήπως δεν είναι έτσι;

Δεν αρέσει σε μερικούς η Billie Eilish, δικαίωμα τους, όμως αρέσει σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο, σε όλους τους επώνυμους μουσικούς, ακόμα και τους μεγάλης ηλικίας, o Thom Yorke την είδε με την κόρη του και του άρεσε, αρέσει σε όλους τους πιτσιρικάδες και στο τέλος τέλος είναι μία πρόταση διαφορετική από το τίποτα που κυριαρχεί.

Δεν αρέσουν οι διασκευές της Μποφίλιου σε Pink Floyd και οι πολιτικές τοποθετήσεις της, Δηλαδή πού ζούμε, πρέπει να πεθάνουν όσοι έχουν διαφορετική άποψη; όσο για την διασκευή, ψάξτε στην σελίδα μας στο Twitter, η επίσημη σελίδα του David Gilmour της έκανε like.

Γιατί λέει θα τραγουδήσει η Πάολα, Μίκη Θεοδωράκη, ναι να επέμβει ο εισαγγελέας, ή μάλλον να ζητούν οι καλλιτέχνες την άδεια από τους 50-100 που είναι οι χωροφύλακες του διαδικτύου.

Η οικογένεια του Μίκη που εδώ και χρόνια διαχειρίζεται τις συναυλίες του, την εγκρίνει, εμείς την παρακολουθούμε ή όχι.

Να μην γράφουμε ειδήσεις με πολιτική άποψη αφού είμαστε μουσικό site, πέρα του ότι ποτέ εμείς δεν είπαμε ότι είμαστε μουσικό site, αυτό το γράφουν μερικοί που βλέπουν τον κόσμο όπως τους αρέσει, ελάχιστοι διαβάζουν το κείμενο των αναρτήσεων, βλέπουν τον τίτλο και γράφουν την γνωστή καραμέλα του αφορισμού όταν δεν συμφωνούν.

Ζούμε σε παράξενες εποχές, εκατομμύρια σχολιάζουν τον Sin Boy που βγήκε σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια και έγραψαν γι' αυτόν και γράφουν όλα τα ΜΜΕ, εμείς λέει τον δημιουργήσαμε.

Αυτοί που μας πιστεύουν λένε, μην δίνετε σημασία σ' αυτούς που είναι επαγγελματίες διαφωνούντες, δεν είναι όμως τόσο απλό, σεβόμαστε όλες τις απόψεις, ας σεβαστούν όλοι και τις δικές μας, δεν σας αρέσει η Billie Eilish εντάξει και τι έγινε, πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που δεν θα μπορούν να συμφωνήσουν ή να αξιολογήσουν σωστά τους καλλιτέχνες, θα ξεχάσουμε τι γράφατε για την Lady Gaga, τι έγραφαν μερικοί για την έκρηξη του πανκ και του New Wave, το ραπ, τον Kendrick Lamar, την αδιαφορία για την Florence, τον αγώνα που κάναμε για να σας κάνουμε να αγαπήσετε τόσα ονόματα και στο φινάλε όσοι πιστεύουν ότι κάνουμε λάθος δεν μας παρακολουθούν.

Ο Πετρίδης τον οποίο επικαλούνται μερικοί είναι φανατικός φίλος της μουσικής που κάνει η Billie Eilish, εντάξει μπορεί να μη καταφέρει να επαναλάβει αυτό το άλμπουμ, που εγώ είμαι σίγουρος ότι και η συνέχεια θα είναι εντυπωσιακή, τα τραγούδια τα γράφει μαζί με τον ταλαντούχο αδελφό της, οπότε καλό είναι να συνηθίσουν μερικοί στην ιδέα ότι θα την ακούν για αρκετά χρόνια.

Κώστας Ζουγρής