Ποια είναι η πιο κακιά συνήθεια, κι όμως πολλοί την λατρεύουν

Ποια είναι η πιο κακιά συνήθεια, κι όμως πολλοί την λατρεύουν

Αν εξαιρέσουμε τα ναρκωτικά, το αλκοόλ και το κάπνισμα, όλες οι στατιστικές σε διάφορες χώρες δείχνουν ότι η πιο κακιά συνήθεια είναι αυτή που χρησιμοποιεί όλος ο κόσμος, όπου τον συμφέρει, το ξέρουν όλοι, το ΨΕΜΑ.

Σε όλους μας αρέσει να ακούμε ψέμματα, ανεξάρτητα του αν στην πορεία αποκαλύπτεται η αλήθεια.

Έλεγα σε ένα φίλο μου χθες για ένα περιστατικό πριν πολλές δεκαετίες που το θυμάμαι σήμερα, ήμασταν σε μία γέφυρα του ηλεκτρικού κοντά στον Άγιο Νικόλα, όταν από την αντίθετη κατεύθυνση ερχόταν ένα νεαρό κορίτσι που δεν είχε και την καλύτερη εμφάνιση. Ο φίλος μου την στόλισε με τα καλύτερα λόγια λέγοντας της το πόσο εντυπωσιακά όμορφη ήταν.

Το κοριτσάκι 'έπαθε πλάκα' και έδειξε φανερά ευχαριστημένη. όταν τον ρώτησα γιατί της είπε αυτά τα ψεύτικα λόγια, μου είπε ας κάνουμε μία καλή πράξη.

Δεν μπορώ να ισχυρισθώ ότι ποτέ μου δεν έχω πει ψέματα, δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που θα μπορούσε να το ισχυρισθεί, μερικές φορές λέμε ψέματα επειδή πιστεύουμε ότι είναι επιβεβλημένο να το κάνουμε.

Όμως ειδικά στο site, με ότι γράφω, υπογράφω την έναρξη αντιδράσεων από μερικούς από εσάς και είπαμε μία σταγόνα μαύρης μπογιάς μπορεί να μαυρίσει ένα κάδο με γάλα.

Οι βασικότερες αντιδράσεις είναι από αυτούς δεν θέλουν να διαβάζουν στην σελίδα του Πετρίδη αυτά που δεν τους αρέσουν, ο Πετρίδης λέει ότι δεν είναι προσωπική σελίδα, εγώ λέω ότι αυτή η σελίδα είχε 4000 άτομα όταν άρχισε το site και τώρα έχει 40.

Αρκετοί, προφανώς εντελώς εκτός πραγματικότητας, μας γράφουν ότι θα μας κάνουν Unfollow, μα πριν από 20 μέρες κάναμε μία αναβάθμιση και σβήσαμε εκατομμύρια like που διάβασα σήμερα στο Facebook πρέπει να δώσεις αρκετά χιλιάρικα για να τα αποκτήσεις.

Δεν μπορούμε να πούμε ότι αδιαφορούμε για τα like, γιατί είναι μία ένδειξη για το τι σας αρέσει.

Τέλος η γνωστή καραμέλα για την βοήθεια στο site, όμως δεν μας εξηγεί κανείς πώς θα λειτουργήσει αυτή η σελίδα που απαιτεί προσωπική εργασία σκλαβιά για να είναι στο επίπεδο που είναι. Έχουμε συνηθίσει βέβαια την βοήθεια από τους λίγους, αλλά αυτή είναι η κατάσταση.

Είμαι εγκλωβισμένος γιατί είμαι υποχρεωμένος να απολογούμαι στον κάθε ένα που δεν έχει γνώση της κατάστασης και να του εξηγώ το γιατί γράψαμε αυτό.

Έγραψε σε μία απάντηση ότι οι Duran Duran είναι κάτι σαν συνέχεια των Roxy Music και αμέσως κτύπησε καμπανάκι, έχω δίκιο; αν πιστέψουμε αρκετές εγκυκλοπαίδειες ναι.

Τελικά όσοι είναι αντίθετοι με τα τραγούδια των Duran Duran, είναι γιατί άρεσαν υπερβολικά στα κορίτσια, τι να κάνουμε ήταν όλοι τους πιο ωραίοι από τους Roxy Music.

Είναι καταπληκτικά τα περισσότερα θέματα που μας στέλνουν διάφοροι φίλοι και τους ευγνωμονούμε γι' αυτό.

Δυστυχώς όμως πριν από 40 χρόνια αυτοί ήταν χιλιάδες και κάναμε επιλογή, τώρα είναι ελάχιστοι

Κώστας Ζουγρής

Αν πιστεύεις ότι αξίζουμε την συνεισφορά σου, και έχεις την δυνατότητα, είναι εύκολο να το κάνεις. Με αποκλειστικές ενημερώσεις θα είσαι 'πιο κοντά στην μουσική'