Αυτή είναι η «αχίλλειος πτέρνα» του κάθε ζωδίου...

Αυτή είναι η «αχίλλειος πτέρνα» του κάθε ζωδίου...

Όλοι έχουμε τις αδυναμίες μας, ωστόσο, για κάθε άνθρωπο υπάρχει ένα σημείο που τον «πονάει» περισσότερο. Είναι η «αχίλλειος πτέρνα» του, το αδύνατό του σημείο που επηρεάζει την καθημερινότητά του και τον κρατά συχνά πίσω στη ζωή. Αν θέλεις, λοιπόν, να μάθεις ποια είναι η δική σου «αχίλλειος πτέρνα», με βάση το ζώδιο στο οποίο ανήκεις, τότε συνέχισε να διαβάζεις. Ίσως καταφέρεις να φτάσεις στην «πηγή» των προβλημάτων σου!

ΚΡΙΟΣ

Όταν κάποιος σε πληγώνει Κριέ, αισθάνεσαι όλο το βάρος του κόσμου να πέφτει επάνω σου. Είτε πρόκειται για μια ερωτική σχέση είτε για μια φιλία, δυσκολεύεσαι πολύ να ξεπεράσεις μια προδοσία ή έναν καβγά και να προχωρήσεις μπροστά στη ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, μπορεί να μην το παραδέχεσαι αλλά τρέμεις την αλλαγή. Κάθε αλλαγή μπορεί να διαταράξει την αρμονία και την ισορροπία στη ζωή σου και όπως είναι γνωστό, εσύ λατρεύεις οτιδήποτε αισθάνεσαι οικείο. Μήπως, όμως, έχει έρθει η ώρα να αλλάξεις;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το αδύνατο σημείο σου Δίδυμε είναι η… δυσκολία στο να εξωτερικεύεις τα συναισθήματά σου. Όταν αισθάνεσαι θλίψη ή τύψεις, δεν εκφράζεσαι και δε μοιράζεσαι με τους γύρω σου τα συναισθήματά σου. Αντιθέτως, τα κρατάς μέσα σου και συνήθως επιδίδεσαι σε μια σειρά από… διασκεδαστικές δραστηριότητες, προκειμένου να ξεχάσεις όσα σε πονούν και να μην «αγγίξεις» τα βαθύτερα συναισθήματά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το αδύνατό σου σημείο Καρκίνε είναι η απόρριψη και ειδικότερα σε ό,τι έχει να κάνει με τον έρωτα. Όταν αγαπάς ή ερωτεύεσαι, δίνεις πολλή αγάπη και προσφέρεις την καρδιά σου στον άλλον. Δεν αντέχεις, λοιπόν, να σκέφτεσαι ότι ο άνθρωπος αυτός θα σε απορρίψει και δε θα σου δώσει πίσω την αγάπη που απλόχερα του πρόσφερες. Πρέπει, όμως, να θυμάσαι πως στον έρωτα… όλα παίζουν.

ΛΕΩΝ

Θέλεις το ενδιαφέρον και η προσοχή των γύρω σου να στρέφονται πάντα σε εσένα. Είσαι δυναμικός και ισχυρογνώμων και σου αρέσει να εκφράζεις ανοιχτά τις απόψεις σου. Όταν, λοιπόν, κάποιος δείχνει να αδιαφορεί για εσένα ή τη γνώμη σου, νιώθεις πληγωμένος. Δεν σου αρέσει να περνάς απαρατήρητος και αυτό μπορεί να αποτελέσει ένα μεγάλο πρόβλημα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η «αχίλλειος πτέρνα» σου είναι η έλλειψη ελέγχου. Θέλεις η ζωή σου να είναι οργανωμένη και τα πάντα στο σπίτι και το γραφείο να βρίσκονται σε τάξη. Όταν, λοιπόν, κάτι ξεφεύγει από τον έλεγχό σου -και τη θέση του- γίνεσαι έξαλλος και καταρρέεις. Μάλλον ήρθε η ώρα να μάθεις πώς να παίρνεις τα πράγματα λίγο πιο χαλαρά. Η ζωή είναι απρόβλεπτη και αυτό καλό είναι να το έχεις πάντα κατά νου.

ΖΥΓΟΣ

Η συμπόνια που αισθάνεσαι για τους γύρω σου είναι η «αχίλλειος πτέρνα» σου. Νιώθεις άσχημα, όταν κάνεις κάποιον να πονά και να υποφέρει. Θέλεις να υπάρχει αρμονία στη ζωή σου και δεν αντέχεις να νιώθεις τύψεις, γνωρίζοντας ότι έχεις ότι κάποιος πληγώθηκε εξαιτίας σου. Η αλήθεια είναι, ωστόσο, πως δε μπορείς να τα έχεις πάντα καλά με όλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η «αχίλλειος πτέρνα» σου Σκορπιέ είναι η αποτυχία. Θα κάνεις ό,τι περνά από το χέρι σου για να επιτύχεις σε οτιδήποτε θέλεις και να μη «ντροπιάσεις» τον εαυτό σου. Όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θέλεις ή δεν καταφέρνεις να εκπληρώσεις κάποιον στόχο σου, τότε τα «βάφεις μαύρα» και καταρρέεις. Η αποτυχία είναι μες στη ζωή, οπότε… χαλάρωσε!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, δεν αντέχεις να αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι υπό τον έλεγχο κάποιου. Αυτή είναι η δική σου «αχίλλειος πτέρνα». Η ελευθερία και η αυτονομία είναι τα δύο πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή σου. Όταν, λοιπόν, νιώθεις ότι κάποιος σε περιορίζει ή παρατηρείς ότι έχεις συμβιβαστεί στη μετριότητα, χάνεις το μυαλό σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν αντέχεις τη σκέψη ότι δε θα καταφέρεις να πετύχεις επαγγελματικά κατά τη διάρκεια της ζωής σου. Πιστεύεις ότι είσαι γεννημένος για… μεγαλεία και εργάζεσαι σκληρά για να εκπληρώσεις τους στόχους σου. Όταν, λοιπόν, τα πράγματα δεν πηγαίνουν βάσει σχεδίου, αρχίζεις να αμφισβητείς τις ικανότητές σου και τον ίδιο σου τον εαυτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η «αχίλλειος πτέρνα» σου είναι… οι αγαπημένοι σου. Ο μεγαλύτερος φόβος είναι χάσεις έναν δικό σου άνθρωπο, ένα άτομο που είναι σημαντικό για εσένα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, δεν αντέχεις την κριτική και αυτό ακριβώς το στοιχείο αποτελεί τη μεγαλύτερη αδυναμία σου. Πιστεύεις πολύ στις ιδέες και τα θέλω σου. Έτσι, όταν κάποιος σου επιτίθεται ή ασκεί κριτική σε όσα σκέφτεσαι, νομίζεις ή κάνεις, γίνεται… κομμάτια!