Κώστας Ζουγρής: Είναι όλα τόσο ψεύτικα στην μουσική σήμερα

Κώστας Ζουγρής: Είναι όλα τόσο ψεύτικα στην μουσική σήμερα

Όχι δεν θα σας γράψω πόσο άσχημα είναι τα τραγούδια σήμερα, προσωπικά πιστεύω ότι είναι αρκετά καλά και απολαμβάνω τα περισσότερα σχεδόν όπως όταν ήμουν πιτσιρικάς.

Αυτό που δεν μπορώ όμως είναι η μέθοδος που ακολουθούν αυτοί που έχουν την δύναμη για να κάνουν επιτυχίες.

Την περασμένη εβδομάδα ο Kanye West μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν στο Νο 1 της Αμερικής με 2 τον Kid Cudi και 3 τον Dave Matthews, στο τέλος ο Kid Cudi ξεπέρασε τον Kanye West ο οποίος συμμετέχει και είναι στους ερμηνευτές του άλμπουμ, αλά τους την χάλασε το 7ο Νο 1 άλμπουμ του Matthews το οποίο το έδινε δωρεάν μαζί με εισιτήριο της συναυλίας του.

Αυτή την εβδομάδα την Παρασκευή θα ξέρουμε αν οι Carters θα πάνε Νο 1, η Tidal (μουσική πλατφόρμα στην οποία έχουν ποσοστά οι Jay Z και Beyonce) δίνει τα στοιχεία με τα κατεβάσματα την Πέμπτη το βράδυ και αφού ήδη ξέρει τις πωλήσεις των άλλων.

Τα κατεβάσματα στο άλμπουμ του ΧΧΧΤentacion ενδεχομένως να στερήσουν το Νο 1 στον Jay Z που κυνηγάει τους Beatles, δεν πειράζει όμως αν δεν τα καταφέρει μεθαύριο, θα κυκλπφορήσει 4-5 άλμπουμ μέχρι το τέλος του χρόνου και θα τα καταφέρει, τι και αν έχουν πουλήσει δεκάδες εκατομμύρια οι δίσκοι των Beatles, αυτός με μερικές δεκάδες χιλιάδες και άπειρα streaming διεκδικεί τον θρόνο.