Κάντε το τεστ. Πόσες φορές έχετε παρενοχλήσει μία γυναίκα;

Κάντε το τεστ. Πόσες φορές έχετε παρενοχλήσει μία γυναίκα;

Πόσες φορές στην ζωή σας έχετε παρενοχλήσει κάποια γυναίκα που σας άρεσε; λογικά η ηλικία θα παίζει ρόλο στον αριθμό των παρενοχλήσεων.

1-5-10-100, μπορείτε να απαντήσετε ειλικρινά; Δεν υπάρχει τεστ, η απάντηση είναι στην μνήμη σας

Τα πράγματα ζορίζουν, δεν είμαστε Αμερική αλλά κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί αύριο.

Αυτό που στην ουσία μας λένε οι γυναίκες ηθοποιοί του Χόλλυγουντ είναι ότι πρέπει οι άνδρες να αφήσουν την πρωτοβουλία στις γυναίκες, διαφορετικά πάντα θα υπάρχει ο κίνδυνος της καταγγελίας.

Ποιο είναι το ποσοστό των γυναικών σήμερα που παίρνουν πρωτοβουλία για την αρχή μιας σχέσης; σίγουρα μονοψήφιο, πώς θα εξελιχθούν οι ανθρώπινες σχέσεις αν σταματήσουν οι άνδρες να 'παρενοχλούν' και δεν μιλάμε βέβαια για βιασμούς, γιατί πόσοι είναι οι βιασμοί σε ποσοστό στην καθημερινή ζωή μιας γυναίκας σε όλο της τον βίο, δηλαδή πόσες γυναίκες βιώνουν ένα βιασμό σε όλη τους την ζωή;

Αν ξεφύγουμε από τους ηθοποιούς και πάμε στους καθημερινούς απλούς ανθρώπους θα διαπιστώσουμε ότι είναι ζήτημα να υπάρχουν 5 γυναίκες στις 100 που να μην έχουν ζήσει κάποιου είδους παρενόχληση.

Θα πείτε γιατί να θεωρήσουμε δεδομένο ότι πρέπει οι γυναίκες να παρενοχλούνται, μήπως γιατί αυτό είναι το παιχνίδι από την αρχή, θέλουν οι πραγματικές γυναίκες να το αντιστρέψουν, αν ναι τότε θα προχωρήσουμε οριστικά και σε κοινωνίες που θα οδηγήσουν σταδιακά στην εξαφάνιση του ανθρώπινου είδους.

Κώστας Ζουγρής