Μην κάνεις σήμερα αυτό που μπορείς να κάνεις αύριο

Μην κάνεις σήμερα αυτό που μπορείς να κάνεις αύριο

Η απόφαση του αρμόδιου υπουργού για διακοπή του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου έρχεται να προστεθεί στις άπειρες αναβολές που δίνει αυτή η κυβέρνηση στα 3 χρόνια που κυβερνά την χώρα.

Αυτό που απαιτεί ο λαός από τις κυβερνήσεις του είναι αποφάσεις και λύσεις στα προβλήματα, οι μεταρρυθμίσεις μπορεί να ψηφίζονται, αλλά δεν εφαρμόζονται, οι ξένοι δανειστές δεν είναι βλάκες ξέρουν τι κάνουμε και περιμένουν, άλλωστε αυτοί δεν χάνουν, τα λεφτά τους τα παίρνουν και εμείς κοροϊδεύουμε ο ένας τον άλλο.

Η πλειοψηφία συνεργάζεται με ένα δεξιό κόμμα, αλλά είναι σε πόλεμο με την δεξιά που εκπροσωπεί η ΝΔ, μιλάμε για την απόλυτη τρέλα.

Αντί να κάτσουν να τα βρουν όλα τα κόμματα μεταξύ τους, πλην της Χρυσής Αυγής και του ΚΚ που είναι μάλλον σε άλλη διάσταση, μας κάνουν ναζάκια και αντιπαλότητες, ενώ έχουν τόσα κοινά μεταξύ τους, με πιο βασικό το ότι οι περισσότεροι είναι εκατομμυριούχοι

Καμία κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να υλοποιήσει μόνη της αυτά που έχουν συμφωνήσει, στο τέλος οι περισσότεροι συνταξιούχοι θα πεθάνουν από την στεναχώρια τους και οι νέοι θα φύγουν στο εξωτερικό.

Οι θάνατοι αυξάνονται, οι νέοι φεύγουν, η απληστία της εργοδοσίας κρατάει χαμηλούς τους μισθούς για νέους που είναι ότι καλύτερο έχει αυτός ο πλανήτης και όπου πάνε πετυχαίνουν σχεδόν αμέσως και εδώ 380 ευρώ για 5 ώρες εργασίας, μιλάμε για ηλίθιους επιχειρηματίες που σκάβουν τον λάκκο της χώρας, αλλά και τον δικό τους.

Για να έλθουμε πάλι στην διακοπή, έπρεπε η κυβέρνηση να βρει τρόπο ώστε οι υπεύθυνοι να πάρουν την απόφαση για την έκβαση του αγώνα μέχρι αύριο και μεθαύριο να εκδικασθεί η τυχόν έφεση.

Εκεί πάσχει η χώρα, αναβολή σε όλα, ενώ η πορεία προς τον θάνατο είναι όλο και πιο γοργή.

Τι κόμματα και χαζομάρες, υπάρχει πουθενά δεξιά και αριστερά; τα πάντα έχουν αλλάξει ή θα προσαρμοσθούμε ή θα εξαφανιστούμε σαν χώρα
δυστυχώς το ζούμε καθημερινά, υπάρχουν δεξιές και αριστερές τσέπες και μερικοί ιδεολόγοι, δεξιοί ή αριστεροί, που είναι όμως εκατομμυριούχοι και δεν μπορούν να αφουγκραστούν τα προβλήματα του λαού.

Η κατάθλιψη είναι το Νο 1 πρόβλημα για τον απλό κόσμο και γι' αυτούς το πού θα επενδύσουν τα χρήματα τους.

Κώστας Ζουγρής