Πρωί, μεσημέρι , βράδυ, έχει μπει στην ζωή ενός  λαού που υποφέρει, μια τηλεοπτική περιπέτεια εικονικής πραγματικότητας που ενδεχομένως σε μερικούς μήνες δεν θα την θυμάτε κανένας, ή καλύτερα δεν θα θυμάτε τους πρωταγωνιστές γιατί μέχρι να ξεφουσκώσει, όπως είχε συμβεί στο παρελθόν θα δημιουργηθούν άλλοι εφήμεροι 'ήρωες'.

 

Αλλά το να ακούς σοβαρούς ανθρώπους να ασχολούνται με κάτι που υποβιβάζει από κάθε άποψη την νοημοσύνη μας, είναι πράγματι λυπηρό.

 

Να σας ζητήσω να αντισταθείτε, είναι περιττό, όλοι έχουμε μέσα μας μια μικρή 'Κατίνα', απολαύστε μαζί με τον νικητή το επίτευγμα του και μετά αρχίστε ελεύθεροι τα μπάνια σας.

 

Δεν θα σας λείψει στο υπόλοιπο καλοκαίρι, οι επαναλήψεις θα είναι συχνές, μέχρι να αρχίσει ο νέος κύκλος.

 

Εγώ θα συνεχίζω να σας ζητάω να στηρίξετε την δική μας προσπάθεια, σαν κάτι περίεργους τύπους που μας ζητάνε να μετανοήσουμε γιατί θα έλθει η Δευτέρα παρουσία.

 

 

">

 

 

Με τη δωρεά οποιουδήποτε ποσού παίρνετε 1 από τα 9 ηλεκτρονικά μας βιβλία... 200 Ροκ Άλμπουμ & η ιστορία τους, 50 Heavy Metal-Hard Rock Album, 50 Indie-Punk Album, 101 Soul/Black/Hip-Hop Album, Ένα όμορφο μουσικό ταξίδι 5 χρόνια στην Ελευθεροτυπία,Το μουσικό ταξίδι του Γιάννη Πετρίδη 5 χρόνια στην Ελευθεροτυπία, 'Η μουσική στη ζωή μας, μια μικρή ιστορία της', 'Μουσική κιβωτός, τραγούδια και συνθέσεις που αγαπήσαμε στη ζωή μας' , 'ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ - Πώς να αποφύγετε το έμφραγμα και πώς να επιζήσετε μετά από αυτό' (Pay Pal ή πιστωτική, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) 

Κώστας Ζουγρής