Γράφτηκε πριν 3 χρόνια...

 

Σκέφτηκα χωρίς προκήρυξη νέου κόμματος και χωρίς το απαραίτητο σ' αυτές τις περιπτώσεις πολιτικό παραμύθιασμα να σας απευθύνω άλλη μια φορά έκκληση να προσπαθήσουμε να αυξήσουμε την μουσική μας παρέα στα πλαίσια του εφικτού.

 

Η έκκληση αυτή βέβαια έχει γίνει κι άλλες φορές και μας έχει οδηγήσει χάρις στο ενδιαφέρον σας, στην κορυφή της επισκεψιμότητας στο είδος μας.

 

Πως μπορεί να γίνει αυτό? μόνο με ένα τρόπο, την συμμετοχή σας με όσο χρόνο έχετε διαθέσιμο στην μουσικές ενημερώσεις μας.

 

Πραγματικά αισθάνομαι περίεργα που η μεγαλύτερη ενεργή συμμετοχή επισκεπτών μας σε ένα θέμα στο Twitter ήλθε με μία ανάρτηση για το  με το Guerriero του Marco Mengoni όπου για μία ακόμα φορά ενώσαμε το παρελθόν με το σήμερα και την Ρώμη με τις Ελληνικές πόλεις αφού δεκάδες Ρωμαίοι και Ρωμαίες ενώθηκαν με τους ...Ρωμιούς αποδεικνύοντας ότι το Twitter είναι ιδιαίτερα δυνατό στην γειτονική μας χώρα..

 

Guerriero-Marco Mengon

 

Η μουσική έχει τεράστια δύναμη και άπειρους φίλους και παραμένει δυνατή σε όλο τον πλανήτη.  

 

Απορώ βέβαια για το τι θα ακούμε σε 20 χρόνια από τώρα το 2034. Αν δεχθούμε ότι θα υπάρχουν ακόμα άλμπουμ, είναι σίγουρο ότι δεν θα υπάρχουν σε φυσική μορφή, αλλά μόνο σε ψηφιακή.

 

Θα τολμούσα να γράψω την πρόβλεψη ότι οι επιτυχίες του μέλλοντος θα εμφυτεύονται με κάποιο τρόπο στον οργανισμό μας που από μια καλοδουλεμένη φυσική μηχανή, θα γίνει ένας συνδυασμός ρομπότ και ανθρώπου.

 

 

Η ανταλλαγή πληροφοριών και ο τρόπος επικοινωνίας μεταξύ μας θα αλλάξει σε βαθμό που η φαντασία μας δεν είναι προετοιμασμένη να προσδιορίσει.

 

Χθες το πρωί είδαμε διάφορα θέματα που έχουμε προβάλλει εδώ και καιρό να προβάλλονται σε παγκόσμια μουσικά site, αλλά και θέμα μας σε οικονομικό ελληνικό site, τι κάνουμε όλοι πια αναζητούμε τον τρόπο να προβάλλουμε κάτι που ενδιαφέρει τους επισκέπτες μας.

 

Σε ένα θέμα για το Ιταλικό τραγούδι είχαμε όπως γράφω πιο πάνω, δεκάδες παρεμβάσεις από Ιταλούς!, αυτή είναι η νέα εποχή, η παγκόσμια επικοινωνία.

 

Θέλουμε λοιπόν την υποστήριξή σας με κάθε τρόπο, ειδικά στον Ελληνικό χώρο όπου μαζί με όλα, και η μουσική δεν περνάει την καλύτερη της  περίοδο.

 

Η ραγδαία αύξηση αυτών που μας ακολουθούν στα Facebook βοηθάει στην πιο έγκαιρη ενημέρωσή σας.

 

Η αναγνώρισή σας και η προσήλωση αυτών που πρεσβεύει ο Γιάννης φαίνεται από την συμμετοχή σας στο Facebook Giannis Petridis ενώ στο apotis 4stis5 είστε επίσημα μέλη της παρέας μας και έχετε άμεση ενημέρωση.

 

40 χρόνια τώρα περάσαμε από διάφορους τρόπους επικοινωνίας μεταξύ μας, πραγματικά η σχέση μας είναι σαν παραμύθι χωρίς τέλος, τουλάχιστον προς το παρόν, όπως τα  παραμύθια δεν έχουν τέλος, έτσι κι εμείς, θα ζούμε συνέχεια το παραμύθι μας.

 

Κώστας Ζουγρής