Κατ' αρχήν το να κάνετε δωρεά δεν είναι υποχρεωτικό και μπορείτε να αγνοήσετε το αίτημα μας, που στην ουσία για να είμαι ειλικρινής είναι δικό μου αίτημα γιατί τα παιδιά μου, η γυναίκα μου και ο Γιάννης μου προσάπτουν ότι ζητιανεύω, τους εκθέτω και προτείνουν να το κλείσουμε παρά τους πολλούς μοναδικούς επισκέπτες αφού όλοι έχουν μάθει στο τζάμπα.

 

Δεν το σχολιάζω, απλά το αναφέρω για όσους έχουν την ίδια γνώμη με αυτούς για να μην τους αφήνω εκτεθειμένους.

 

Η λειτουργία αυτής της σελίδας, πέρα από τον προσωπικό χρόνο που αφιερώνει ο καθένας μας έχει ορισμένες οικονομικές ανάγκες που όσο αυξάνονται οι επισκέψεις ανεβάζουν τις απαιτήσεις σε τεχνικό επίπεδο.

 

Ειλικρινά με συγκινεί ακόμα και η σκέψη κάποιων να μας βοηθήσουν την προσπάθεια μας, χωρίς εσάς αυτή η σελίδα δεν θα είχε επιζήσει, όχι τόσο οικονομικά, όσο για το ενδιαφέρον που δείχνετε. 

  

Ζούμε όλοι καθημερινά την κρίση, άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο και αν δεν μπορούν κάποιοι να ανταποκριθούν είναι απόλυτα κατανοητό.

 

Έχω ξαναγράψει, το ότι δεν είμαστε σε κάποιο όμιλο και το ότι δεν ήμασταν ποτέ μέλη της ΕΣΗΕΑ (λάθος όπως αποδείχθηκε) μας στοιχίζει. Η διαφημιστική πίτα είναι συγκεκριμένη και πάει συνήθως σε όσους έχουν φροντίσει γι' αυτό με διάφορους τρόπους, είναι όπως η ζωή σε όσους σκύλους και γάτες που είναι πιο γρήγοροι. Εμείς ήμασταν από αυτούς που περιμένουν στην γωνία παρακολουθώντας, κάποιοι από εσάς θα καταλάβουν την εννοώ.

 

Η ζωή είναι σκληρή και μπορεί να γίνει ενίοτε σκληρότερη, ο καθένας πληρώνει τις επιλογές του ή ακολουθεί την τύχη του.

 

Όλοι πιστεύω ότι θέλουμε τα χρήματα, κάποιοι όμως δεν έχουν καλή σχέση με τους αριθμούς και τα οικονομικά, η ζωή όμως έχει τους δικούς της κανόνες λειτουργίας. Από τότε που έκλεισε η ΕΡΤ ο χρόνος μου είναι αφιερωμένος σ'αυτό που παρακολουθείτε και θέλω να το βλέπω να βελτιώνεται σε κάθε επίπεδο.

 

Στην αρχή κάποιοι δεν πίστευαν ότι θα τα καταφέρουμε, τουλάχιστον από πλευράς ανταπόκρισης του κόσμου δεν πάμε άσχημα, οι επιδόσεις μας σε αριθμούς είναι καλή.

 

Ευχαριστώ όσους από εσάς διαβάζετε αυτά που γράφουμε, ανεξάρτητα του αν ενισχύσετε την προσπάθεια μας, άλλωστε είναι κοινό μυστικό το ότι χωρίς εσάς δεν θα μπορούσα να απευθυνθώ σε κανένα.

 

Η σελίδα μας δεν είναι προσφορά  των μεγάλων ομίλων που συντηρούν τα περισσότερα ΜΜΕ, την στηρίζουν ελάχιστοι από εσάς, αν έχετε την δυνατότητα και πιστεύετε σ'αυτό που κάνουμε ελάτε στην παρέα μας

 

 

Κώστας Ζουγρής

 

 

Με τη δωρεά οποιουδήποτε ποσού παίρνετε 1 από τα 9 ηλεκτρονικά μας βιβλία... 200 Ροκ Άλμπουμ & η ιστορία τους, 50 Heavy Metal-Hard Rock Album, 50 Indie-Punk Album, 101 Soul/Black/Hip-Hop Album, Ένα όμορφο μουσικό ταξίδι 5 χρόνια στην Ελευθεροτυπία,Το μουσικό ταξίδι του Γιάννη Πετρίδη 5 χρόνια στην Ελευθεροτυπία, 'Η μουσική στη ζωή μας, μια μικρή ιστορία της', 'Μουσική κιβωτός, τραγούδια και συνθέσεις που αγαπήσαμε στη ζωή μας', 'ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ - Πώς να αποφύγετε το έμφραγμα και πώς να επιζήσετε μετά από αυτό- Από τον Κώστα Ζουγρή' (Pay Pal ή πιστωτική, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ GR1401106690000066974208036 EUROBANK GR1002603940000130200197486 ALPHA BANK GR7801401390139002340035656 ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR71 0171 4350 0064 3501 0085 835 REVOLUT GB32 REVO 0099 7039 3051 61 

Ελάτε στην παρέα μας

 

ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ!!! από τις 4 στις 5