Γιατί να κάνω δωρεά στο site σας;

Γιατί να κάνω δωρεά στο site σας;

Κατ' αρχήν το να κάνετε δωρεά δεν είναι υποχρεωτικό και μπορείτε να αγνοήσετε το αίτημα μας, που στην ουσία για να είμαι ειλικρινής είναι δικό μου αίτημα γιατί τα παιδιά μου, η γυναίκα μου και ο Γιάννης μου προσάπτουν ότι ζητιανεύω, τους εκθέτω και προτείνουν να το κλείσουμε παρά τους πολλούς μοναδικούς επισκέπτες αφού όλοι έχουν μάθει στο τζάμπα.

Δεν το σχολιάζω, απλά το αναφέρω για όσους έχουν την ίδια γνώμη με αυτούς για να μην τους αφήνω εκτεθειμένους.

Η λειτουργία αυτής της σελίδας, πέρα από τον προσωπικό χρόνο που αφιερώνει ο καθένας μας έχει ορισμένες οικονομικές ανάγκες που όσο αυξάνονται οι επισκέψεις ανεβάζουν τις απαιτήσεις σε τεχνικό επίπεδο.

Ειλικρινά με συγκινεί ακόμα και η σκέψη κάποιων να μας βοηθήσουν την προσπάθεια μας, χωρίς εσάς αυτή η σελίδα δεν θα είχε επιζήσει, όχι τόσο οικονομικά, όσο για το ενδιαφέρον που δείχνετε.

Ζούμε όλοι καθημερινά την κρίση, άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο και αν δεν μπορούν κάποιοι να ανταποκριθούν είναι απόλυτα κατανοητό.

Έχω ξαναγράψει, το ότι δεν είμαστε σε κάποιο όμιλο και το ότι δεν ήμασταν ποτέ μέλη της ΕΣΗΕΑ (λάθος όπως αποδείχθηκε) μας στοιχίζει. Η διαφημιστική πίτα είναι συγκεκριμένη και πάει συνήθως σε όσους έχουν φροντίσει γι' αυτό με διάφορους τρόπους, είναι όπως η ζωή σε όσους σκύλους και γάτες που είναι πιο γρήγοροι. Εμείς ήμασταν από αυτούς που περιμένουν στην γωνία παρακολουθώντας, κάποιοι από εσάς θα καταλάβουν την εννοώ.

Η ζωή είναι σκληρή και μπορεί να γίνει ενίοτε σκληρότερη, ο καθένας πληρώνει τις επιλογές του ή ακολουθεί την τύχη του.

Όλοι πιστεύω ότι θέλουμε τα χρήματα, κάποιοι όμως δεν έχουν καλή σχέση με τους αριθμούς και τα οικονομικά, η ζωή όμως έχει τους δικούς της κανόνες λειτουργίας. Από τότε που έκλεισε η ΕΡΤ ο χρόνος μου είναι αφιερωμένος σ'αυτό που παρακολουθείτε και θέλω να το βλέπω να βελτιώνεται σε κάθε επίπεδο.

Στην αρχή κάποιοι δεν πίστευαν ότι θα τα καταφέρουμε, τουλάχιστον από πλευράς ανταπόκρισης του κόσμου δεν πάμε άσχημα, οι επιδόσεις μας σε αριθμούς είναι καλή.

Ευχαριστώ όσους από εσάς διαβάζετε αυτά που γράφουμε, ανεξάρτητα του αν ενισχύσετε την προσπάθεια μας, άλλωστε είναι κοινό μυστικό το ότι χωρίς εσάς δεν θα μπορούσα να απευθυνθώ σε κανένα.

Η σελίδα μας δεν είναι προσφορά των μεγάλων ομίλων που συντηρούν τα περισσότερα ΜΜΕ, την στηρίζουν ελάχιστοι από εσάς, αν έχετε την δυνατότητα και πιστεύετε σ'αυτό που κάνουμε ελάτε στην παρέα μας

Κώστας Ζουγρής

Ελάτε στην παρέα μας