Πρέπει να γίνουν οι σφυγμομετρήσεις σήριαλ

Η χώρα αδυνατεί να ξεφύγει από την ύφεση, αντίθετα βουλιάζει όλο και πιο βαθιά στην κακομοιριά και η δεκαετία του '50 έρχεται στην μνήμη μας σαν ένας πραγματικός παράδεισος.
Παρ' όλα αυτά τα ΜΜΕ μέσα στην τρελή χαρά συνέχεια κάνουν σφυγμομετρήσεις σχεδόν από την επόμενη των εκλογών.
Όλη η χώρα αντί να στρώσει όλους τους κατοίκους στην δουλειά με κάθε τρόπο, μας βομβαρδίζει συνέχεια με ανατριχιαστικές ειδήσεις όπως για τις υποψηφιότητες του δήμου της Αθήνας που πραγματικά μέχρι στιγμής είναι αντάξιο του τι διαθέτει αυτή η πόλη σε ανθρώπινο πολιτικό δυναμικό.
Αυτοί βέβαια είναι επαγγελματίες, αυτή είναι η δουλειά, όπως και των δημοσιογράφων που συντηρούν μια αρρωστημένη κατάσταση μια και τους βολεύει αφού ουσιαστικά εδώ και πολλά χρόνια τα δελτία ειδήσεων έχουν πάψει να παράγουν ειδήσεις, αλλά είναι ένα διαρκές μπλα μπλα μεταξύ των φίλων τους πολιτικών που συνέχεια ανταλλάσσουν φιλοφρονήσεις με τους παρουσιαστές, αντί να απαντούν στα πραγματικά προβλήματα.
Είναι επιτακτική ανάγκη άμεσα να ψηφισθεί νόμος που θα ορίζει ότι οι εκλογές θα γίνονται αυστηρά κάθε 4 χρόνια ότι και να γίνει.
Δεν θυμάμαι μια εκλογική αναμέτρηση στην οποία ο λαός μας να ψήφισε αυτόν που πραγματικά έπρεπε όσον αφορά τα δύο πρώτα κόμματα που ουσιαστικά διεκδικούσαν την εξουσία, πάντα 2-3 μήνες μετά τις εκλογές ανακαλύπταμε ότι ψηφίσαμε λάθος.
Εκλογές λοιπόν κάθε 4 χρόνια για πολιτική σταθερότητα και περισσότερη σκέψη στο τι θα ψηφίζουμε.
Κώστας Ζουγρής