To Zombie Walk Athens, Greece ξανά στους δρόμους της Αθήνας...

To Zombie Walk Athens, Greece ξανά στους δρόμους της Αθήνας...

Το Σάββατο 12 Μαρτίου στις 18:00 και με αφετηρία το μετρό Συντάγματος (δωρεάν συμμετοχή). Ο ετήσιος, τερατώδης περίπατος των "διαφορετικά ζωντανών", μια φρέσκια, τρελή ιδέα ζόμπι παρέλασης στο κέντρο της πόλης, στα πλαίσια αντίστοιχων εκδηλώσεων του εξωτερικού.

Tι είναι ένα "zombie walk"; Ξεκίνησε από την Αμερική (2001 Sacramento, California) αλλά επεκτάθηκε και στην Ευρώπη. Είναι μια παρέλαση... διαφορετική, στην οποία πλήθος κόσμου ντύνεται, μακιγιάρεται και περιφέρεται στην πόλη, πειράζοντας και ανατριχιάζοντας τους περαστικούς!

Το event αποτελεί μια συλλογική προσπάθεια και διοργάνωση πολλών ομάδων που σχετίζονται με τις ταινίες και σειρές τρόμου, τη μουσική και το cosplay (διαγωνισμός μεταμφιέσεων). Kάθε χρόνο, το #zombiewalkathens ακομπλεξάριστα, με trick or treat παιχνιδιάρικη διάθεση και αγάπη για την ποπ κουλτούρα, προσκαλεί νέους κάθε ηλικίας σε έναν ετήσιο "Περίπατο Τεράτων".

Η φετινή συνάντηση αφιερώνεται στη δεκαετία '80, τους "κακούς", ήρωες και αντιήρωες της παιδικής μας ηλικίας! Στα 80's θα βρούμε τις πρώτες μας ανατριχίλες! Κούκλες δαιμονισμένες, λυκάνθρωποι με swag και εκτοπλασματικά φαντάσματα γέμιζαν τις οθόνες, μεγάλες και μικρές. Από τον Freddy Krueger στον Darth Vader και από τον Skeletor στα αλητόπαιδα της Cobra Kai, μοχθηρές φάτσες και σατανικά γέλια «έδιναν και έπαιρναν» μπροστά στα παιδικά μας μάτια!

Διοργάνωση: Zombie Thriller Party"

https://www.facebook.com/zombiethrillerparty