Zuckerberg: Δωρίζει το 99% των μετοχών του στο Facebook

Zuckerberg: Δωρίζει το 99% των μετοχών του στο Facebook

Ο διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής του Facebook, Mark Zuckerberg μαζί με την σύζυγό του δεσμεύτηκαν να δωρίσουν το 99% των μετοχών τους - που με σημερινές τιμές προσεγγίζουν τα 42,3 δισεκατομμύρια ευρώ (45 δισ. δολάρια) σε αξία - σε ένα νέο πρόγραμμα φιλανθρωπίας που εστιάζει στο ανθρώπινο δυναμικό και την ισοτιμία, σύμφωνα με όσα αναφέρουν σε επιστολή προς την νεογέννητη κόρη τους.

Κάνει ακριβώς αυτό που θα έπρεπε να κάνουν και οι Έλληνες εκατομυριούχοι μας για να σωθεί η χώρα που είναι σχεδόν απίθανο να βρει ζωντανούς χωρίς κρίση όλους τους κατοίκους της χώρας.

Σκεφτείτε αν ΟΛΕΣ οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα και οι τουλάχιστον άκαρδοι ιδιοκτήτες τους έδιναν τα κέρδη τους από το δύο χρονιές για την εξάλειψη του χρέους, δεσμεύοντας παράλληλα την κυβέρνηση να κάνει, αλλά και να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις που πρέπει μειώνοντας στην συνέχεια την φορολογία στο 10-15% για όλους, η Ελλάδα από την κόλαση θα περνούσε στον παράδεισο και αυτές θα δεκαπλασίαζαν λογικά τα κέρδη τους σώζοντας την χώρα από την διάλυση.

Αφήνει όμως η απληστία;

Κώστας Ζουγρής