Let It Snow! αλλά και Let The Music Play!

Χριστούγεννα και μάταια για μία ακόμα φορά περιμέναμε τα χιόνια όσοι οραματιζόμαστε μια πραγματική άσπρη μέρα.

Από μουσικής πλευράς στις μέρες των αργιών θα βρούμε την ευκαιρία να αξιολογήσουμε αυτά που ακούσαμε στην χρονιά που τελειώνει και μάθαμε πρώτοι από το apotis4stis5, μαζί εδώ στην μεγαλύτερη μουσική παρέα της χώρας που αυξάνει συνέχεια τα μέλη της.

Χαιρόμαστε για την απήχηση που έχουν οι μουσικές που προβάλλουμε σε όλο το φάσμα των φίλων της μουσικής στην χώρας μας, είτε αυτοί ανήκουν στον χώρο της εναλλακτικής μουσικής, της ποπ, του ροκ και κάθε είδος από το οποίο φροντίζουμε να σας παρουσιάζουμε παράλληλα με τις ιστορικές στιγμές από το παρελθόν και τις σύγχρονες εξελίξεις.

Είμαστε οι πρώτοι που προωθήσαμε και αντιληφθήκαμε την δύναμη του Get Lucky κυριολεκτικά από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του, ένα τραγούδι που παρ' όλο του ότι ακούστηκε άπειρες φορές, ακόμα δεν ξεπεράστηκε

https://www.youtube.com/watch?v=h5EofwRzit0

Ένα άλλο τραγούδι που ακόμα κάνει εντύπωση σε όλο τον πλανήτη και παρουσιάσαμε πάλι πρώτοι στην Ελλάδα μέσα στο Playlist μας που είναι πάντα μπροστά στην επισήμανση επιτυχιών, είναι το Love Me Again του John Newman

Πρόσφατα επέστρεψε στο Αγγλικό τοπ 40 και ανεβαίνει σταθερά στην Αμερική

https://www.youtube.com/watch?v=CfihYWRWRTQ

Θυμόσαστε την επιμονή μας στους Disclosure και το White Noise που το τέλος της χρονιάς τους βρήκε στις λίστες όλων των ξένων εντύπων και sites με τα καλύτερα της χρονιάς

https://www.youtube.com/watch?v=bkk2H3Ztrfk

Lorde, Laura Mvula, London Grammar και δεκάδες άλλοι έγιναν πρώτα γνωστοί από το apotis4stis5

https://www.youtube.com/watch?v=5akYnlwubDo

Η ικανότητα του Γιάννη, εκτός από την μουσική, στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο, σας επισήμανε έγκαιρα μεταξύ άλλων την σειρά House Of Cards και ταινίες όπως τα Gravity και La Grande Bellezza.

Οι παρατηρητικοί θα έχουν ίσως προσέξει ότι και οι πολιτικές παρεμβάσεις μας γίνονται μετά από μερικές μέρες αντικείμενο ρεπορτάζ από μεγάλα και μικρά ΜΜΕ.

Προτεραιότητα πάντα η μουσική αλλά και η παρακολούθηση αυτών που συμβαίνουν γύρω μας, κάτι που κάνουν συχνά όλα τα μεγάλα διεθνή μέσα ενημέρωσης, αν και έχουν βασικό αντικείμενο την παρακολούθηση της μουσικής.

Εδώ και μερικές μέρες έχετε την δυνατότητα να σχολιάζεται σχεδόν σε όλες τις ενότητες που ανεβάζουμε, επίσης λειτουργεί και η επικοινωνία.

Περιμένουμε τις υποδείξεις σας, τις παρεμβάσεις σας σ' αυτά που ανεβάζουμε και σας στέλνουμε την αγάπη μας και την υπόσχεση ότι θα προσπαθούμε συνέχεια για το καλύτερο.

Πολλές ευχές.....

Λουίζα Ζουγρή