Κίνα στους μισθούς, Κίνα & στην ρύπανση

Αφού κατάφεραν να κάνουν μετανάστες τους περισσότερους νέους μας, τώρα εντείνουν τις προσπάθειές τους για να πεθάνουμε μια ώρα αρχύτερα από καρκίνο χάρις στην ηλίθια απόφασή τους να αυξήσουν τους φόρους στα καύσιμα, σε βαθμό που να αποθαρρύνουν την αγορά πετρελαίου και να οδηγούν τον κόσμο να καίει οτιδήποτε προκειμένου να ζεσταθεί.

Όλοι συμφωνούν ότι τα έσοδα με την αύξηση της φορολογίας είναι λιγότερα κι όμως αυτοί επιμένουν, αποφεύγουν να πάρουν τα σωστά μέτρα για πάταξη της λαθρεμπορίας καυσίμων, αφήνουν τον χρόνο να κυλάει για περιπτώσεις λαθρεμπορίας, ώστε να παραγράφονται.

Η αιθαλομίχλη που απλώνεται κάθε βράδυ στις Ελληνικές μεγαλουπόλεις, αλλά και τα χωριά, θα ΄μας στείλει΄ μια ώρα αρχύτερα με καρκίνο.

Είναι προφανές ότι δεν ραντίζουν τον λαό όπως λένε διάφοροι για να δικαιολογήσουν την έλλειψη αντίδρασης του λαού που δεν αντιδρά στις συχνά λανθασμένες κυβερνητικές επιλογές εδώ και πολλά χρόνια, αλλά ραντίζονται οι ίδιοι με υλικά που τους προκαλούν καταστάσεις που οδηγούν στον αφανισμό με κάθε τρόπο των πολιτών του κράτους τους.

Ανάλογη είναι και η πολιτική τους στο θέμα του φυσικού αερίου, όπου έχουμε την τρίτη υψηλότερη τιμή στην Ευρώπη, προφανώς για τους γνωστούς λόγους που δειλά δειλά άρχισαν να οδηγούνται στα δικαστήρια.

Όλα τα κακά που παρακολουθούσαμε εδώ και χρόνια στην τηλεόραση να συμβαίνουν σε διάφορες χώρες, τα βλέπουμε να εμφανίζονται τώρα στην χώρα μας και το τραγικό αστείο είναι ότι όλο και επιδεινώνεται η ζωή μας, εμείς απλά συνηθίζουμε στα χειρότερα.

Ακούσαμε στις ειδήσεις για βελτίωση των οικονομικών δεικτών της χώρας στο 11μηνο, όσο αυτοί βελτιώνονται, τόσο θα αυξάνεται η ανέχεια για τους Έλληνες.

Συγγνώμη που γράφω τόσο απαισιόδοξα, αλλά η αιθαλομίχλη θέλει άμεση αντιμετώπιση και η κυβέρνηση είναι εγκλωβισμένη στα λάθη της.

Καλά Χριστούγεννα

Κώστας Ζουγρής