Προδομένος από όλους

Οι περιπτώσεις που απασχολούν τα μέσα ενημέρωσης για τους πρώην και νυν πολιτικούς μας δεν δείχνουν μόνο την κατάντια των πολιτικών μας , αλλά γενικά την κατάντια της κοινωνίας μας που αν και νομίζουμε ότι έχει φτάσει στον πάτο, συνεχίζει την κατάβαση σε ανεξερεύνητα βάθη.

Το μόνο που ελπίζω είναι ότι η κρίση θα οδηγήσει στο να καταδίδει ο ένας τις ατασθαλίες του άλλου και μοιραία σιγά σιγά να περάσουν στο περιθώριο αυτοί που σταθερά μας κοροϊδεύουν και ζουν σε βάρος της κοινωνίας.

Είναι φανερό πια ότι η έλλειψη δικαστικής βούλησης για κάθε παρανομία, έχει στείλει την χώρα στα όρια της αυτοκαταστροφής.

Εμείς σαν απλοί παρατηρητές απλά βιώνουμε καθημερινά την κατρακύλα και ουσιαστικά πληρώνουμε τα 40 σπίτια του ενός και τα 800 χιλιάρικα αποζημίωσης του άλλου που σημαίνουν 23 χιλιάρικα τον χρόνο, αν είναι δυνατόν.

Και η πλάκα είναι ότι σ'αυτήν την τράπεζα που μοιράζει εφ' άπαξ ή ότι είναι αυτό, της τάξεως του 1 εκατομμυρίου, μεγαλομέτοχος ήταν πρώην βουλευτής της ΝΔ που εισέπραξε αρκετά χρήματα από πωλήσεις μετοχών μιας τράπεζας που δεν είχε κανένα λόγο ύπαρξης, παρά μόνο να φάη τα χρήματα κάποιων.

Ο πεθερός του μας φώναζε για το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, αλλά μάλλον ήταν στα πλαίσια του φωνάζει ο κλέφτης.

Δυστυχώς τα κόμματα είναι πια επιχειρήσεις και ΟΛΟΙ μας φέρονται με τρόπους που βασίζονται στους πρόσφατους νόμους του εργατικού δικαίου που σημαίνει επιστροφή σε συνθήκες μεσαίωνα για όσους δεν είναι μέσα στα πράγματα.

Κώστας Ζουγρής