ΕΡΤ: Ανοίγει στις 11 Μαΐου, όχι όμως για όλους

ΕΡΤ: Ανοίγει στις 11 Μαΐου, όχι όμως για όλους

Άφησε κάποιες ελπίδες ο Τσίπρας ότι μπορεί να συνεργασθεί με την ΝΔ όταν αμφισβήτησε για το αν πραγματικά θέλει η ΝΔ συνεργασία. Αλλά αναφέρθηκε αρκετές φορές στο άνοιγμα της ΕΡΤ δηλαδή ειλικρινά πιστεύει ότι ανοικτή ΕΡΤ χωρίς καν πρόταση επιστροφής στον Πετρίδη είναι κάτι το φυσιολογικό; ΕΡΤ είναι μόνο οι συνδικαλιστές και οι φιλικά κομματικά προσκείμενοι; Ο πολιτισμός και η ιστορία δεν έχουν καμία σημασία;

Κλείσανε την ΕΡΤ, δώσανε αποζημιώσεις, φαντάζομαι σε όλους, θα τους επαναπροσλάβουν χωρίς να επιστρέψουν τις αποζημιώσεις, μήπως κάποιος, έχει λίγη τσίπα & μας πληρώσει αυτά που μας χρωστάνε ή μήπως θα πρέπει να γίνουμε μέλη σε κάποιο κόμμα;.

Ας μην λάβουν υπ'όψιν ότι ήμασταν η μακροβιότερη εκπομπή στον πλανήτη, αλλά κάποτε ακόμα και τα νόθα παιδιά τα αναγνωρίζουν.

Ξέρω, να κάνουμε αγωγή μέσω των γνωστών δικηγορικών γραφείων. Απλά θλίψη.

Δεν ζητάμε πράξη νομοθετικού περιεχομένου, αλλά οι ευαισθησίες κάποιων που υπέγραψαν για προσλήψεις εκατοντάδων χιλιάδων, είχαν συγκεκριμένους αποδέκτες, και εξαντλήθηκαν σ'αυτές.

Κάποιοι αναφέρουν ότι είμαι "τρελός", σίγουρα είμαι αφού όταν πήγε ο Σαμαράς στην Αμερική, είχα στείλει γράμμα στο γραφείο του Obama να του μιλήσει για μας, βέβαια και στην EBU που όλοι το έκαναν γαργάρα...

Κώστας Ζουγρής