Φήμες κατηγορούν διάσημους ότι ανήκουν στους Illuminati..

Drake

Λόγω του τραγουδιού “Hold On, We’re Going Home”, το κανάλι Mtv συνέδεσε τον τραγουδιστή με το σήμα των Starbucks που είναι γνωστό ότι λόγω αστεριών συνδέεται με τους Illuminati..


Taylor Swift

source: rollingstone.com

Το τραγούδι της με τίτλο "Blank Space" έχει τον στίχο "Got a long list of ex-lovers".. Στα Video Music awards του 2014, κάποιοι ισχυρίζονταν ότι υπήρχαν “666″ στην σκηνή..


Madonna

source: mirror.co.uk

Σύμφωνα με το Venture Capital Post η madonna δεν έπεσε τυχαία από την σκηνή, αλλά λόγω της ηλικίας της ήρθε η ώρα να αντικατασταθεί από κάποια άλλη "βασίλισσα των Illuminati".. Καθώς οι δυνάμεις της έχουν εξασθενήσει..


Jay Z

source: billboard.com

Σύμφωνα με το βιβλίο "Season of the Witch: How the Occult Saved Rock and Roll" του Peter Bebergal, στο video του τραγουδιού του “On To the Next One” στο οποίο κάθεται στην μέσα με διάφορα φώτα γύρω του, υπάρχουν επίσης σχέδια από κρανία, σχέδια Rorschach και κρανία κατσίκας, τα οποία υποτίθεται ότι είναι σύμβολα των Illuminati..


Jim Carey

source: actualitte.com

Ο ηθοποιός σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του “Jimmy Kimmel Live” χαιρέτησε το κοινό με τα χέρια του σε τριγωνικό σχηματισμό, όπου αυτό αποτελεί στοιχείο των Illuminati.. Σύμφωνα με το Inquisitr, παλαιότερα είχε αναφέρει ότι οι άνθρωποι της τηλεόρασης έχουν προσληφθεί από τις κυβερνήσεις ώστε να μας αποσπούν την προσοχή από το τι συμβαίνει πραγματικά..


Fergie

source: billboard.com

Στα VMA 2014 όταν η τραγουδίστρια ερμήνευε το “L.A. Love (la la).”, υπήρχαν αρκετές οθόνες από πίσω της εμφανίζοντας το σήμα της πυραμίδας..


Katy Perry

source: aktivist.pl

Η ίδια η Katy Perry είχε δηλώσει "Εάν οι Illuminati υπάρχουν, θα ήθελα να με κάνουν μέλος τους.."


Nicki Minaj

source: billboard.com

Η τραγουδίστρια με το κομμάτι anaconda φαίνεται να είναι αρκετά συνδεδεμένη με ένα από τα σύμβολα των Illuminati, που είναι το φίδι..


Britney Spears

source: womenshealthmag.com

Στο video του τραγουδιού της “I Wanna Go", είχε φορέσει μία μπλούζα με τα αυτιά του Mickey Mouse πάνω σε ένα κρανίο.. Στο ίδιο video τα μάτια της θυμίζουν το “all-seeing eye” των Illuminati..


Daft Punk

source: people.com

Το συγκρότημα έχει χρησιμοποιήσει αρκετές φορές το σύμβολο της πυραμίδας σε video..


Lady Gaga

source: billboard.com

Σε μία από τις εμφανίσεις της, ένας χορευτής της τραγουδίστριας είχε φορέσει μπλούζα με μία πυραμίδα που στην μέση έχει ένα μάτι.. Δηλαδή το σύμβολο των Illuminati..


Rihanna

source: billboard.com

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα “Beginning and End”, η τραγουδίστρια πάντοντε προωθούσε τους Illuminati μέσα από τα τραγούδια της..