Ο Edward Norton ως Pete Seeger στη νέα ταινία «Bob Dylan: A Complete Unknown»

©Instagram/consequencedaily

Ο σκηνοθέτης James Mangold είχε δηλώσει πέρυσι ότι ο Benedict Cumberbatch θα υποδυόταν τον Pete Seeger στην βιογραφική ταινία για τον Bob Dylan «A Complete Unknown».

Σύμφωνα με το pitchfork, τώρα αναφέρει ότι ο Benedict Cumberbatch πρέπει να αποχωρήσει από την παραγωγή λόγω παράλληλων επαγγελματικών υποχρεώσεων και ότι ο Edward Norton θα αναλάβει τον ρόλο του Pete Seeger.

Video Url

 

Ο ρόλος του Seeger είναι καθοριστικός στην ιστορία του Dylan, ειδικά στο πρωτοποριακό live σετ στο Newport Folk Festival το 1965 - στο οποίο επικεντρώνεται η ταινία - καθώς ήταν από τους πρώτους υποστηρικτές του και ήταν υπεύθυνος για την εμφάνισή του στο φεστιβάλ.

 

Στην ταινία «Bob Dylan: A Complete Unknown» πρωταγωνιστεί ο Timothée Chalamet στον ρόλο του Dylan, ενώ η Monica Barbaro βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την ερμηνεία της ως Joan Baez. Στο καστ συμμετέχει και η Elle Fanning ως Sylvie Russo, φοιτήτρια και καλλιτέχνης που χαρακτηρίστηκε ως ο έρωτας του Dylan στις αρχές της δεκαετίας του '60. Ο Bob Dylan έβγαινε με την καλλιτέχνη Suze Rotolo, η οποία εμφανίζεται στο εξώφυλλο του «The Freewheelin' Bob Dylan», για αρκετά χρόνια κατά την ίδια περίοδο, αλλά το IMDB αναφέρουν τον χαρακτήρα της Fanning ως Sylvie Russo.

Τα γυρίσματα έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν τον Μάρτιο. Ο ίδιος ο Bob Dylan είναι ένας από τους εκτελεστικούς παραγωγούς της ταινίας και ο Mangold είχε δηλώσει προηγουμένως ότι ο Chalamet θα τραγουδήσει ο ίδιος τους ύμνους του που έχουν αφήσει εποχή.