Το τρέμουλο στο χέρι του Τομ Χανκς ανησύχησε τους θαυμαστές του

Τομ Χανκς © EPA / NEIL HALL
Τομ Χανκς © EPA / NEIL HALL

Η πρόσφατη εμφάνιση του Τομ Χανκς στην πρεμιέρα της νέας ταινίας που πρωταγωνιστεί πυροδότησε φήμες για την υγεία του, με τους θαυμαστές του 65χρονου χολιγουντιανού σταρ να παρατηρούν ένα τρέμουλο στο δεξί του χέρι και να ανησυχούν για την κατάσταση του. 

Ο Τομ Χανκς στις 4 Ιουνίου βρέθηκε στην Αυστραλιανή πρεμιέρα του Έλβις, στην πόλη Gold Coast και ενώ μιλούσε στο κοινό το δεξί του χέρι έτρεμε. Σε μία προσπάθεια να περιορίσει το τρέμουλο έπιασε το μικρόφωνο και με τα δύο του χέρια, ωστόσο, βίντεο από την εμφάνισή του που κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου τάραξε τους θαυμαστές του. 

 

Τομ Χανκς: Σε περιοδεία για την προώθηση της νέας του ταινίας
Ο Τομ Χανκς συμμετέχει αυτή την περίοδο σε μια προωθητική εκστρατεία για τη νέα ταινία του σκηνοθέτη Μπαζ Λούρμαν για τον Έλβις Πρίσλεϊ, όπου ο ηθοποιός υποδύεται τον μάνατζερ του «βασιλιά του ροκ εντ ρολ».

«Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος στον πλανήτη απ’ το να γυρίσεις ταινία εδώ στο Γκολντ Κόουστ», είπε ο Τομ Χανκς κατά την εμφάνισή του στην πρεμιέρα της ταινίας στην ομώνυμη πόλη της Αυστραλίας νότια του Μπρισμπέιν, όπου έγιναν τα γυρίσματα. «Έχω γυρίσει ταινίες στο Μαρόκο, το Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη, το Σιάτλ και το Βερολίνο και καμία τους δεν έχει αυτά που διαθέτει το Γκολντ Κόουστ. Τι είναι αυτά; Δύο λέξεις: καμία απ’ αυτές δεν διαθέτει Νταν Μέρφι», είπε ο Τομ Χανκς αναφερόμενος στην αλυσίδα με κάβες Dan Murphy’s». 

Η νέα αδυνατισμένη εικόνα του Τομ Χανκς, όσο και η τελευταία εμφάνιση με το τρέμουλο, κάνουν τους θαυμαστές του να ανησυχούν μήπως συμβαίνει κάτι σοβαρό με την υγεία του. Ο ίδιος ο Τομ Χανκς δεν έχει προχωρήσει σε κάποια δήλωση. 

Πηγή: athensvoice.gr