Netflix: Οι νέες σειρές και ταινίες που έρχονται τον Ιούνιο

Η 6η και τελευταία σεζόν της σειράς «Peaky Blinders» έρχεται αυτόν τον μήνα στο Netflix

Από τον Γιάννη Μπελεσιώτη

Ο Ιούνιος είναι ο μήνας, που το καλοκαίρι ξεκινάει και επίσημα. Οι περισσότεροι έχουν τον νου τους στις διακοπές και στις παραλίες ποιου ελληνικού νησιού θα ρίξουν τις καλοκαιρινές βουτιές τους, όμως το Netflix φέρνει μία σειρά από ενδιαφέρουσες επιλογές για τους φίλους της τηλεόρασης και του σινεμά. Από αυτές σίγουρα ξεχωρίζει ο τελευταίος κύκλος των Peaky Blinders, η γνωστή δανική παραγωγή «Borgen» και οι Χολιγουντιανές ταινίες «Hustle» με τον Adam Sandler, «The Man from Toronto» με τον Kevin Hart και «Spiderhead» με τους Miles Teller και Chris Hemsworth. 

Οι τηλεοπτικές σειρές του Netflix για τον Ιούνιο

02/6/2022
Borgen: Βασίλειο, Εξουσία και Δόξα (Borgen - Power & Glory)

Η σειρά δανικής παραγωγής «Borgen» αποτελεί μια από τις πιο γνωστές ευρωπαϊκές παραγωγές. Το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε πριν 12 χρόνια και τώρα έρχεται με νέα σε μία καινούργια και ανανεωμένη έκδοση. Ακολουθεί την καριέρα της Δανής υπουργού εξωτερικών Birgitte Nyborg και ασχολείται με μία σειρά από σοβαρά πολιτικά σκάνδαλα και τον διαφαινόμενο έλεγχο του βασιλικού οίκου της Δανίας στον Αρκτικό κύκλο. Πρωταγωνιστεί η Sidse Babett Knudsen από τα πασίγνωστα «Inferno» και «Westworld».

Video Url

 

03/6/2022

Μια Τέλεια Μητέρα (The Perfect Mother)

Μία μητέρα παρουσιάζεται σίγουρη για την αθωότητα της κόρης της έπειτα από την κατηγορία της τελευταίας για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Στη διαδρομή όμως ανακαλύπτει αλήθειες που πληγώνουν και τα όρια θολώνουν ανάμεσα στον θύτη και το θύμα. Γυρισμένο σε Γερμανία, Βέλγιο και Γαλλία αναμένεται να βρίσκεται στις αποκαλύψεις της πλατφόρμας τον Ιούνιο. Πρωταγωνιστούν οι Tomer Sisley (We are the Millers, Don’t Look Up), Eden Doucourant (Totems) και Julie Gayet (8 Fois Debout, Select Hotel).

Ⓒ Netflix

03/6/2022

Δύο Καλοκαίρια (Two Summers)

Η σειρά «Two Summers» έχει γίνει επιτυχία στη χώρα προβολής της στο Βέλγιο και έρχεται στο Netflix, όπως ακριβώς συμβαίνει και με άλλες παρόμοιες παραγωγές. Μυρίζει έντονα καλοκαίρι, όμως πίσω κρύβει μία δυσάρεστη ιστορία. Μια παρέα φίλων βρίσκεται στο ίδιο μέρος 30 χρόνια μετά απ’ όταν ένα μέλος του γκρουπ έχασε τη ζωή του σε ένα ατύχημα. Οι στιγμές ξεγνοιασιάς δίνουν τη θέση τους στην αγωνία, καθώς ένας άγνωστος τους απειλεί με ντοκουμέντα από εκείνο το συμβάν πριν από τριάντα χρόνια.

Video Url

 

03/6/2022

Τα Φτερά της Φιλοδοξίας (As the Crow Flies)

Το τούρκικο «The Club» αποτέλεσε το εισιτήριο και για άλλες παραγωγές της γείτονας χώρας να εισέλθουν στο Netflix. Αυτή τη φορά ήρθε η ώρα για το «As The Crow Flies». Μία νεαρή γυναίκα παρακολουθεί φανατικά μία διάσημη παρουσιάστρια ειδήσεων σε μεγάλο βαθμό. Όταν καλύπτει μια θέση βοηθού δίπλα στο ίνδαλμά της ανακαλύπτει τις σκοτεινές πλευρές του κόσμου των media με τη ζήλια και τον φθόνο να κυριαρχούν στις ανθρώπινες σχέσεις. Δύο εκ των πρωταγωνιστών, Ibrahim Celikkol και Birce Akalay, έχουν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν στον ρόλο ενός ανδρόγυνου.

Video Url

 
08/6/2022

Baby Fever

Η συγκεκριμένη σειρά είναι η δεύτερη παραγωγή από τη Δανία μετά το «Borgen». Σε αυτή τη συναισθηματική κομεντί μια γιατρός γονιμότητας γονιμοποιείται μεθυσμένη από το σπέρμα του πρώην της και προσπαθεί να τον κερδίσει εκ νέου το διάστημα που είναι έγκυος.  Η πρωταγωνίστρια Josephine Park είναι γνωστή στον χώρο της τηλεόρασης στη χώρα της και έχει συμμετάσχει στα γνωστά «Doggystyle» και «The Investigation».

Video Url

 

10/6/2022

First Kill

Από τη θρυλικό Supernatural είχαμε συνηθίσει τους αδερφούς Winchester να κυνηγάνε βαμπίρ, όμως στη νέα σειρά του Netflix «First Kill» η ιστορία είναι εντελώς διαφορετική. Ένα κορίτσι βρικόλακας ερωτεύεται μία κυνηγό βαμπίρ. Βασίζεται σύντομη ιστορία της Victoria Schwab, η οποία είναι βραβευμένη από τη New York Times. Στο cast μπορείς να βρεις την Elisabeth Mitchell από τα «Lost και Frequency», μαζί με τους Sara Catherine Hook (American Crime Story, The conjuring 3, Motherland) και Imany Lewis (The Equalizer).

Video Url

 

10/6/2022

Peaky Blinders: Σεζόν 6

Δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις για μία από τις κορυφαίες σειρές όλων των εποχών. Η ιστορία των αδερφών Shelby από το Μπέρμιγχαμ ολοκληρώνεται με τον έκτο και τελευταίο κύκλο. Τέσσερα χρόνια μετά το τέλος της Ποτοαπαγόρευσης ο Tomy  ωθείται στην αγορά οπίου και σε  νέες συμμαχίες. O Cilian Murphy επιστρέφει για ακόμη μία φορά στον ρόλο που τον σημάδεψε. Έλειψαν από το κοινό η ατμόσφαιρα της Αγγλίας εκείνη την εποχή και οι πολύ επιτυχημένες μουσικές επιλογές των συντελεστών της σειράς. Τον Ιούνιο στο Netflix έρχεται η τελευταία σεζόν Peaky Blinders και μαζί το τέλος μίας εποχής.

Video Url

 

10/6/2022

Ιδιωτικότητα (Intimacy)

Η νέα σειρά από την Ισπανία παρουσιάζει ένα ζήτημα, που βρίσκεται πολύ συχνά στο επίκεντρο των μέσων ενημέρωσης και των Social Media. Μία νέα και ελπιδοφόρα πολιτικός βλέπει μερικές πολύ ιδιωτικές της στιγμές να βγαίνουν στη δημοσιότητα και να πληγώνουν πολύ τη δημόσια εικόνα της μαζί με το μέλλον της στην πολιτική. Με τη βοήθεια τριών ακόμα γυναικών πρέπει να πορευτούν παρέα στη δύσκολη αυτή πορεία. Πρωταγωνιστεί η Itziar Ituño από το «La Casa De Papel» σε έναν ακόμα ενδιαφέρον κεντρικό ρόλο.

Video Url

 

15/6/2022

Maldivas

Ακόμα μία παραγωγή της πλατφόρμας που μυρίζει καλοκαίρι. Πώς να μην γίνει αυτό άλλωστε όταν έχει επίκεντρο το Ρίο Ντε Τζανέιρο; Μία νεαρή γυναίκα προσπαθεί να επανενωθεί με τη μητέρα της έπειτα από πολλά χρόνια, όμως λίγο πριν ειδωθούν, ανακαλύπτει πως εκείνη είναι το θύμα μιας πυρκαγιάς στην πολυκατοικία που διέμενε. Αμέσως η κόρη έρχεται σε επαφή με τις παράξενες φίλες της και ενοίκους της πολυκατοικίας στην προσπάθεια να ανακαλύψει το τι ακριβώς συνέβη. Η Natalia Klein σκηνοθετεί, γράφει και πρωταγωνιστεί στη σειρά.

Video Url

 

15/6/2022

God's Favorite Idiot

Ο Ben Falcone επιστρέφει με ακόμα μία συνεργασία με τη Melissa McCarthy. Αυτή τη φορά για χάρη της σειράς «God’s Favorite Idiot» ενσαρκώνει έναν average Joe μηχανικό υπολογιστών, ο οποίος φαίνεται να είναι ο εκλεκτός του Θεού για να μοιράσει το μήνυμά Του στον υπόλοιπο κόσμο.

 

16/6/2022

Έρωτας και Αναρχία: Σεζόν 2 (Love & Anarchy: Season 2)

To «Love and Anarchy» είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Netflix, οπότε η δεύτερη σεζόν ήταν κάτι αναμενόμενο. Η παντρεμένη με δύο παιδιά και σύμβουλος σε μεγάλη εταιρεία, Sofie, γνωρίζει τον Max και ένα αναπάντεχο παιχνίδι φλερτ ξεκινάει ανάμεσα τους. Αυτή είναι η πρώτη δουλειά του IT Max, Björn Mosten, στην τηλεόραση. Μία ακόμα καλή σουηδική παραγωγή, που μετά το «Clark» του Μαϊου έχει βάλει τη Σκανδιναβική χώρα για τα καλά στα ραντάρ.

Σκηνή από τη σειρά Love and Anarchy.

Ⓒ Netflix

17/6/2022

Δεν Με Ξέρεις (You Don't Know Me)

 Η σειρά «You Don’t Know Me» είναι εδώ και μας επιβεβαιώνει ότι οι Βρετανία έχει παράδοση στις καλές παραγωγές μυστηρίου. Ένας άνδρας κατηγορείται για ανθρωποκτονία και ενώ κανένα στοιχείο δεν είναι υπέρ του, παρουσιάζει στην αίθουσα του δικαστηρίου μία απίστευτη ιστορία. Πρωταγωνιστεί ο Samuel Adewunmi μετά τα «Angela Black» και «The Last Tree»

Video Url

 

22/6/2022

Η Ακαδημία της Ομπρέλας: Σεζόν 3 (The Umbrella Academy: Season 3)

Η «Ακαδημία της Ομπρέλας» ξεκίνησε με μεγάλες βλέψεις πριν από περίπου τρία χρόνια και κατάφερε να ξεπεράσει πολλές προσδοκίες από την πρεμιέρα της. Παράλληλα ο τρίτος κύκλος μας υπόσχεται μια ενδιαφέρουσα τροπή της ιστορίας και μερικά ακόμα δυνατά επεισόδια. Elliot Page, Tom Hopper, Robert Sheenan, Aidan Gallagher, David Castañeda και Emmy Raver-Lampman φτιάχνουν ένα πολύ καλό cast που γεμίζει το κοινό σε κάθε σεζόν. Θα μπορέσουν να βγάλουν άκρη με την Ακαδημία του Σπουργιτιού;

Φωτογραφία από τη σειρά Umbrella Academy.© Netflix

23/6/2022

Queen

Η πολωνική σειρά «Queen» φέρνει μία ιστορία επανένωσης στην οθόνη. Μετά από 50 χρόνια απουσίας ένας καταξιωμένος ράφτης και drag queen από το Παρίσι επιστρέφει στη γεννέτειρά του στην Πολωνία, ώστε να φτιάξει τις τεταμένες σχέσεις με την κόρη του. Πρωταγωνιστεί ο βετεράνος ηθοποιός Andrzej Seweryn, που θα θυμάται κανείς από τη «Λίστα του Σίντλερ».

Video Url

 

24/6/2022

Άνθρωπος Εναντίον Μέλισσας (Man Vs Bee)

Στα τέλη Ιουνίου κρύβεται ένα από τα αναμενόμενα διαμάντια του μήνα για το Netflix. Ο Rowan Atkinson έρχεται με μία σχεδόν βουβή κωμωδία, στην οποία ένας άνδρας βρίσκει τον μπελά του από μία μέλισσα στην προσπάθειά του να προσέξει ένα σπίτι για μερικές μέρες. Μαζί με τον διάσημο βρετανό κωμικό θα είναι και ο Daniel Fearn από το Peaky Blinders.

Video Url

 

Οι ταινίες του Netflix για τον Ιούνιο

03/6/2022

Αποστολή Αναχαίτισης (Interceptor)

Ο μήνας σε ό,τι έχει να κάνει με τις ταινίες στην πλατφόρμα ξεκινάει με μία χολιγουνιτανή παραγωγή δράσης. Η Elsa Pataky από το φρανσάιζ «Fast n Furious» είναι η τελευταία αξιωματικός που μένει σε μία απομακρυσμένη βάση. Τρομοκράτες απειλούν να καταλάβουν τους 16 πύραυλους, που φυλάει και έτσι δίνει μάχη για να τους προστατεύσει. Συμπρωταγωνιστεί ο Luke Bracey από τα «November Man», «Point Break» και «G.I Joe».

Video Url

 

08/6/2022

Hustle

Το «Hustle» αναμένεται να γίνει η σίγουρη επιλογή για του φανς του αθλητισμού τον Ιούνιο. Η ταινία με τον Adam Sandler έχει έντονο το άρωμα του NBA και της σπυριάρας μπάλας. Μετά την τρομερή επιτυχία του «Uncut Gems» ο Sandler υποδύεται έναν παρηκμασμένο σκάουτερ του NBA, ο οποίος ανακαλύπτει το επόμενο μεγάλο ταλέντο στον χώρο του αθλήματος στο πρόσωπο ενός streetballer από την Ισπανία. Συμπρωταγωνιστεί ο μπασκετμπολίστας των Utah Jazz Juancho Hernagomez.

Video Url

 

10/6/2022

Τα Δέντρα της Ειρήνης (Trees of Peace)

Μια ταινία που είναι εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα και πραγματεύεται τη γενοκτονία της Ρουάντα. Τον Απρίλιο του 1994 τέσσερις γυναίκες με διαφορετικά υπόβαθρα και πεποιθήσεις έρχονται πολύ κοντά στην προσπάθειά τους για επιβίωση. Στο cast των βασικών ηθοποιών μπορείς να εντοπίσεις τη Charmaine Bingwa από τα «Black Box» και «The Good Fight».

Video Url

 

15/6/2022

Παρέλαση από Καρδιάς (Heart Parade)

Για ακόμα μία φορά τον Ιούνιο θα ταξιδέψουμε στην Πολωνία. Μία φανατική καριερίστρια που δεν αντέχει τα σκυλιά, αναγκάζεται να ταξιδέψει στη Βαρσωβία για μία δουλειά, που πιθανά θα σώσει την καριέρα της. Εκεί θα γνωρίσει έναν γοητευτικό χήρο, τον γιο του και τον σκύλο τους. Κεντρική χαρακτήρας η  Anna Próchniak, η οποία έχει βρεθεί σε βασικούς ρόλους πολλών ευρωπαϊκών παραγωγών (The Innocents, Baptiste, City 44).

Video Url

 

15/6/2022

Κένταυρος (Centauro)
 
Η ισπανική ταινία του σκηνοθέτη με πολλά χρόνια στον χώρο, Daniel Calparsoro (A Ciegas, Salto al Vacio, Combustion, El Aviso), υπόσχεται υψηλή ανδρεναλίνη για ένα δίωρο. Ένας οδηγός αγώνων μηχανής αναγκάζεται να μεταφέρει ένα πακέτο με ναρκωτικά,  ώστε να γλιτώσει από εμπόρους ναρκωτικών τη μητέρα του γιου του. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο ενσαρκώνει ο Àlex Monner με συμμετοχή και στην ταινία REC 3.

Video Url

 

17/6/2022

Spiderhead: Υπό το Βλέμμα της Αράχνης (Spiderhead)     

Ο Ιούνιος στο Netflix είναι ένας μήνας με μεγάλες παραγωγές του Χόλιγουντ όπως η ταινία «Spiderhead». Στο κοντινό μέλλον μερικοί κρατούμενοι έχουν την ευκαιρία να μικρύνουν την ποινή τους συμμετέχοντας σε ένα πείραμα ενός οραματιστή επιστήμονα. Οι Miles Teller (Bleed for This, Whiplash, Top Gun: Maverick) και Jurnee Smollett (Birds of Prey, Lovecraft Country) συνθέτουν το πρωταγωνιστικό δίδυμο κρατούμενων, ενώ με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουμε τον Chris Hemsworth στον ρόλο του τρελού επιστήμονα. Ο Joseph Kosinski μετά το «Top Gun: Maverick» συνεργάζεται και πάλι με τον Miles Teller, σε μία συνεργασία που πάντα αποφέρει καρπούς.

Video Url

 

20/6/2022

Μοιραία Αγάπη (Doom Of Love)

Μετά τη χρεοκοπία της διαφημιστικής του εταιρείας ο Firat ερωτεύεται μία τραγουδίστρια σε ένα καταφύγιο γιόγκα. Μέσα σε ένα ταξίδι αυτοπραγμάτωσης προσπαθεί να βάλει τη ζωή του πάλι σε τάξη. Ταινία από την Τουρκία με διαφορετικό κόσνεπτ απ’ ότι μας συνηθίζει η γειτονικη χώρα, που αναμένεται με ενδιαφέρον.

Σκηνή από τη σειρά Doom of Love.© Netflix

22/6/2022

Αγάπη και Παγωτό (Love & Gelato)
 
Μια ταινία με αυτόν τον τίτλο δεν θα μπορούσε παρά να έχει την Ιταλία στο επίκεντρο. Το «Love & Gelato» διαδραματίζεται στην Τοσκάνη  και πιο συγκεκριμένα στη Ρώμη, όπου η Lina έδωσε υπόσχεση στην άρρωστη μητέρα της, πως θα περάσει το τελευταίο καλοκαίρι πριν το κολλέγιο στην ιταλική πρωτεύουσα. Εκεί θα ερωτευτεί τους ανθρώπους και φυσικά το παγωτό. Η Susanna Skaggs (The Gifted, Mr Mercedes) ενσαρκώνει την κόρη Lina.

Video Url

 

24/6/2022

Ο Άνδρας από το Τορόντο (The Man from Toronto)

Στο «The Man from Toronto» έχουμε την νέα ταινία, στην οποία συμμετέχει ο Kevin Hart. Ο πασίγνωστος κωμικός ηθοποιός αναπαριστά έναν τελείως αδέξιο επιχειρηματία, ο οποίος για να επιζήσει πρέπει να συνεργαστεί με έναν πληρωμένο δολοφόνο με το κωδικό όνομα Άνδρας από το Τορόντο. Ο γνωστός σκηνοθέτης Patrick Hughes έχι υπογράψει τις ταινίες «The Hitman’s Bodyguard», «Red Pill», «Expendables 3» και «Signs». Στην ταινία μπορείς να βρεις και τους επίσης πολύ γνωστούς Woody Harrelson, Ellen Barkin και Kaley Cuoco.

Video Url

 

28/6/2022

Blasted: Δύο Εναντίον Εξωγήινων (Blasted)

Η νέα ταινία Blasted ακολουθεί τους παιδικούς φίλους Sebastian και Mikkel, που θα ξανασυνταντηθούν στο μπάτσελορ πάρτι του πρώτου μετά από πολλά χρόνια. Μεγάλοι πλέον δεν αλλάζουν ούτε κουβέντα, όμως μια εξωγήινη εισβολή είναι ικανή να το αλλάξει αυτό. Το πρωταγωνιστικό δίδυμο αποτελείται από τους Axel Bøyum και Fredrik Skogsrud, που έχουν ξανασυναντηθεί στην ταινία του 2014 «Eyewitness».

Σκηνή από τη σειρά «Blasted».© Netflix

29/6/2022

Beauty

Η τελευταία ταινία για τον Ιούνιο, είναι το «Beauty». Μια νεαρή πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια  βρίσκεται διχασμένη ανάμεσα σε μια αυταρχική οικογένεια, την πίεση του χώρου της μουσικής και τον έρωτα για τη σύντροφό της. Η ταινία είναι του Andrew Dosunmu από τα «Restless City» και «Mother of George», ενώ στον ρόλο της Beaty είναι η Gracie Marie Bradley στην πρώτη της εμφάνιση ουσιαστικά στη μεγάλη οθόνη.

© Netflix

 
Τα ντοκιμαντέρ του Netflix για τον Ιούνιο

08/6/2022

Keep Sweet: Προσευχή και Υπακοή (Keep Sweet: Pray and Obey)

Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ αγγίζει το θέμα της θρησκείας και πραγματεύεται την άνοδο του Warren Jeffs στη Φονταμεταλιστική Εκκλησία του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών. Μέσα από την παραγωγή του Netflix θα πέσει φως σε όλα τα αποτρόπαια εγκλήματά του.

Video Url

 

14/6/2022

Jennifer Lopez: Halftime

Η Jennifer Lopez παραμένει ακόμα και αυτή στη στιγμή που μιλάμε, μία από τις μεγαλύτερες σταρ της μουσικής και του κινηματογράφου. Στήνεται μπροστά στην κάμερα και συζητάει ανοιχτά για την πλούσια καριέρα της, την πίεση στη δουλειά και τα φώτα της δημοσιότητας σε ένα πολύ συγκινητικό ντοκιμαντέρ.

Video Url

 

15/6/2022

Ο Ιστός των Ψευδαισθήσεων: Θάνατος, Ψέματα και το Internet (Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet)

Το ίντερνετ είναι πια ευρέως διαδεδομένο σε όλες τις γωνιές του πλανήτη και μέσα σε αυτό μπορείς να βρεις οτιδήποτε είναι σε θέση να φανταστεί ο ανθρώπινος νους. Πολλές φορές όμως κρύβει πολλά μυστικά και πολλοί άνθρωποι πραγματοποιούν εγκληματικές ενέργειες μέσα από αυτό. Στο ντοκιμαντέρ έξι επεισοδείων του  Brian Knappenberger έχεις την ευκαιρία να δεις πραγματικές απάτες, που εκτυλίχθηκαν μέσω διαδικτύου και τις ιστορίες των ανθρώπων που τις βίωσαν.

Video Url

 

17/6/2022

Το Φαινόμενο Μάρθα Μίτσελ  (The Martha Mitchell Effect)

Το σκάνδαλο Watergate είναι ένα από τα πιο γνωστά της σύγχρονης αμερικάνικης ιστορίας. Στο ντοκιμαντέρ αυτό θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε τη σύζυγο του πολιτικού, που μίλησε πρώτος για το σκάνδαλο και την προσπάθεια της κυβέρνησης Nixon να την κάνει να σωπάσει.

Video Url

 

9/6/2022

Μπεν Κραμπ: Ο Υπερασπιστής των Ατομικών Δικαιωμάτων (Civil)

Στο ακόλουθο documentary παρουσιάζεται η ιστορία του δικηγόρου των αδύναμων, Ben Crump. Ένας αντισυμβατικός άνθρωπος στον κλάδο του, ο οποίος δεν έχει διστάσει να κοντραριστεί με πολλούς για χάρη των George Floyd και Brionna Taylor.

Video Url

 

21/6/2022

Το Μέλλον (The Future Of)

Ποιο είναι άραγε το μέλλον της ανθρωπότητας και πόσο πολύ θα αλλάξει η ζωή μας, όπως τη ξέρουμε ήδη στο πέρασμα των χρόνων; Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix έρχεται να δώσει απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα. Μέσα από 12 επεισόδια του πολύ γνωστού Καναδού σκηνοθέτη Shawn Levy, θα παρουσιαστούν μερικές προβλέψεις για το προβλέπεται να συμβεί στο μέλλον τον επόμενο αιώνα. 

© Netflix
 
22/6/2022

Η Κρυφή Ζωή των Κατοικιδίων (The Hidden Lives of Pets)

Οι τετράποδοι φίλοι του ανθρώπου καταφέρνουν πάντα να του κλέβουν την καρδιά. Μέσα από αυτά το ντοκιμαντέρ ο κόσμος έχει την ευκαιρία να μάθει λεπτομέρειες που δεν ήξερε για τα αγαπημένα του ζώα. Εκτός από τις συνήθειες και τα χαρακτηριστικά του καθενός υπάρχει και μία ενδελεχής ματιά στην προσωπικότητα και τις συμπεριφορές του κάθε ζώου ή κατοικιδιού, που το κάνει και ξεχωριστό.  

© Netflix

Οι παιδικές ταινίες και σειρές του Netflix για τον Ιούνιο

03/6/2022

Surviving Summer: Ένα Καλοκαίρι Μέσα στα Κύματα (Surviving Summe)r

Μια ατίθαση έφηβη από τη Νέα Υόρκη αποβάλλεται από το σχολείο και αναγκάζεται να πάει στην Αυστραλία όπου ταράζει τη γαλήνη ενός σέρφερ, αφήνοντας πίσω της το χάος.

06/6/2022

Ομάδα σε Δράση: Σεζόν 2 (Action Pack: Season 2)

Ο ενήλικας Τεντ Τέμπλετον χρησιμοποιεί τα μαγικά της Τίνα για να γίνει πάλι ο Αρχιμπόμπιρας. Όμως η επιστροφή του στην Μπόμπιρες ΑΕ δεν είναι παιχνίδι για παιδιά.

13/6/2022

Colorforms: Αυτοκόλλητοι με τον Τσάρλι: Mighty Movie Adventures (Charlie's Colorforms City: Mighty Movie Adventures)

Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, η ταινία περιμένει! Ακολουθήστε τον Τσάρλι και τους φίλους του στο πλατό του Αυτοκόλλητου Στούντιο, όπου πρωταγωνιστεί η δημιουργικότητα.

13/6/2022

Colorforms: Αυτοκόλλητοι με τον Τσάρλι: Miss Weather and Friends (Charlie's Colorforms City: Miss Weather and Friends)

Ο καιρός αναμένεται απολαυστικός. Η κυρία Καιρούλα συντροφεύει τον Τσάρλι σε ασυνήθιστες περιπέτειες, από σερφ σε σπαγγετο-κύματα μέχρι και αληθινά επιτραπέζια!

16/6/2022

Karma's World Music Videos: Season 2

Από ύμνους για κολλητούς και έξυπνα μπίμποπ, αυτή η μουσική συλλογή της Κάρμα παρουσιάζει το τραγούδι, τη λάμψη και τον αυτοσχεδιασμό της παρέας με φίλους και συγγενείς.

16/6/2022

Αδιέξοδο: Το Πάρκο των Παραφυσικών Φαινομένων (Dead End: Paranormal Park)

Οι κολλητοί Μπάρνι και Νόρμα γίνονται γρήγορα φίλοι και βοηθούν ο ένας τον άλλο σε δύσκολες στιγμές, ενώ διασκεδάζουν δουλεύοντας σε ένα στοιχειωμένο θεματικό πάρκο!

24/6/2022

Angry Birds: Summer Madness: Season 2

Τα φτερά συνεχίζουν να πετούν όταν ένας έφηβος Ρεντ, ο Τσακ, ο Βόμβα και η Στέλλα περνούν ένα άγριο καλοκαίρι μαζί με άλλα Angry Birds στο Στρατόπεδο Splinterwood.

13/6/2022

Sharkdog: Season 2

Ο Sharkdog και οι φίλοι του επιστρέφουν για μια νέα σεζόν γεμάτη περιπέτειες.

Μη χάσετε επίσης

01/6/2022

Μάτια Ερμητικά Κλειστά (Eyes Wide Shut)


Ⓒ Netflix

Annabelle: Creation (Annabelle: Creation)

Ⓒ Netflix

 

Πηγή: athensvoice.gr