Αυτό είναι το τρέιλερ της ταινίας «Mission Impossible Dead Reckoning Part 1»

Ο Τομ Κρουζ με τους πρωταγωνιστές των Mission Impossible © EPA Pool

Το «Mission: Impossible: Dead Reckoning Part 1» (ή όπως είναι ο ελληνικός της τίτλος «Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση Μέρος 1ο») θα κάνει την πρεμιέρα της στις αίθουσες το 2023 και το τρέιλερ, όπως περίμενε κανείς, δείχνει εντυπωσιακό.

Μπορεί να γνωρίζουμε ελάχιστα πράγματα για την υπόθεση, αλλά αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι στην ταινία, μαζί με τον Toμ Κρουζ, πρωταγωνιστούν οι Βινγκ Ρέιμς, Σάιμον Πεγκ, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Βανέσα Κίρμπι, Χέιλι Άτγουελ, Σέι Γουίγκαμ, Πομ Κλεμεντιέφ, Εσάι Μοράλες, Χένρι Τσέρνι, Ρομπ Ντέλανεϊ, Κάρι Έλγουις, Ιντίρα Βάρμα, Μαρκ Γκάτις, Τσαρλς Παρνέλ, Γκρεγκ Ταρζάν Ντέιβις και Φρέντερικ Σμιντ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Variety η πανδημία εκτόξευσε τα κόστη του ήδη ακριβού Mission: Impossible 7 λίγο πάνω από τα $290 εκατομμύρια δολάρια. Συγκριτικά ο προκάτοχός του «Mission: Impossible - Fallout» είχε budget που έφτανε τα $190 εκατομμύρια.

Στην αύξηση του budget συμπεριλαμβάνεται και ο παράγοντας ότι η πλειοψηφία των γυρισμάτων του γίνονται σε εξωτερικές τοποθεσίες και σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο, κάτι που στην εποχή της πανδημίας αποδείχθηκε τροχοπέδη. Όλη αυτή η κατάσταση οδήγησε τον πρωταγωνιστή και παραγωγό του φιλμ, Τομ Κρουζ να καθυστερήσει το 7ο και το 8ο κεφάλαιο καθώς αρχικά θα γυριζόντουσαν διαδοχικά.

Video Url

 

Πηγή: athensvoice.gr