Screaming for Vengeance-Judas Priest, έγινε 40 ετών

Δεν είναι λίγοι αυτοί που το θεωρούν το καλύτερο τους άλμπουμ

Οι Judas Priest ξεκίνησαν τη δεκαετία του '80 με ένα ξέσπασμα, απελευθερώνοντας το all-time metal κλασικό British Steel το 1980 - ένα LP που δημιούργησε τους ύμνους "Living After Midnight", "Breaking the Law" και "Metal Gods". Επομένως, όταν ήρθε η ώρα για μια συνέχεια, γιατί να μην υπολογίσουμε ότι θα το πήγαιναν στο επόμενο επίπεδο; Αποδεικνύεται ότι το Point of Entry του 1981 ήταν μια εκπληκτικά μη επικεντρωμένη προσπάθεια (ειδικά σε σύγκριση με τον προκάτοχό του). Αλλά οι Priest - ο τραγουδιστής Rob Halford, οι κιθαρίστες Glenn Tipton και KK Downing, ο μπασίστας Ian Hill και ο ντράμερ Dave Holland - κάτι παραπάνω από αποζημίωσαν με την όγδοη προσπάθειά τους στο στούντιο, το Screaming for Vengeance του 1982.

Το άλμπουμ 100% χωρίς μπαλάντα ροκάρει από την αρχή μέχρι το τέλος, συμπεριλαμβανομένων κομματιών headbanging που θα παίζονταν στην περιοδεία του άλμπουμ που ακολούθησε ("Riding on the Wind", το υποτιμημένο "Bloodstone", "Devil's Child"), μελωδίες που φαίνεται να έχουν ξεχαστεί με την πάροδο του χρόνου ("[Take These] Chains", "Pain and Pleasure", "Fever"), καθώς και ένα ζευγάρι που, όπως το "The Hellion/Electric Eye", έχουν γίνει κλασικά metal όλων των εποχών.

Το πρώτο από αυτά τα αρχετυπικά τραγούδια ήταν το ομότιτλο κομμάτι, το οποίο ξεκίνησε τη δεύτερη πλευρά της έκδοσης βινυλίου/κασέτας. Είναι αναμφίβολα το πιο βαρύ και θηριώδες κομμάτι σε ολόκληρο το άλμπουμ. Και αμέσως μετά, ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια των Priest σε ολόκληρη την καριέρα τους, το "You've Got Another Thing Comin". ,

Video Url

 

Video Url