Κασσελ/ης: προτείνει μείωση ΦΠΑ, μείωση ή κατάργηση φόρων, θέλει να γίνει πρωθυπουργός

Αντίθετα εγώ που είμαι λογικά άσχετος, αλλά πονηρός πιστεύω ότι κανείς σχεδόν δεν θα μειώσει τις τιμές τω υπηρεσιών ή προϊόντων του.

Επίσης ζητάει να μειωθεί η φορολογία  και να ανέβει το αφορολόγητο σε μια χώρα που έχει από τα μεγαλύτερα ποσοστά φοροδιαφυγής.

Τέλος δεν αγγίζει καθόλου αυτούς που φοροδιαφεύγουν και τους δίνει την δυνατότητα να αυξήσουν τα εισοδήματα τους, ενώ απειλεί με αύξηση φορολογίας τομείς, όπως η ενέργεια πιστεύοντας ότι μπορεί να περιορίσει τα κέρδη τους στο 5%, δηλαδή θα δουλεύει η ΔΕΗ με 5% κέρδος και τα διυλιστήρια θα περιορίσουν στο ελάχιστο τα κέρδη τους, ίσως σαν τις χώρες που παράγουν δικό τους πετρέλαιο και κάνουν και εξαγωγές,  με ένα νόμο όπως έλεγε και ο νονός του που τον βάπτισε ουσιαστικά Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως δείχνουν τα πράγματα αυτές οι εξαγγελίες θα αγγίξουν σίγουρα ένα κομμάτι του Ελληνικού λαού ο οποίος από μικρός είναι εθισμένος στα παραμύθια γι' αυτό λατρεύει ακόμα τον Ανδρέα Παπανδρέου, ενώ για τον ίδιο λόγο ψήφισε και έφερε στην εξουσία τον Αλέξη Τσίπρα.

Αν υποθέσουμε ότι γίνουν όλα αυτά με ένα διακόπτη η Ελλάδα θα γίνει παράδεισος για κάποιο  χρονικό διάστημα που θα είναι μέρες, μήνες, ποιος ξέρει, κάτι σαν το αντίθετο από αυτά που έκανε ο νέος πρόεδρος της Αργεντινής μήπως και σώσει την πτωχευμένη χώρα του η οποία έχει αρκετές ομοιότητες με την δικιά μας.

Από την άλλη ο Μητσοτάκης ζει σε μια νιρβάνα, πιστεύοντας ότι θα είναι για πάντα ακλόνητος στην εξουσία μοιράζοντας επιδόματα και μη κάνοντας τίποτα για τα προβλήματα της χώρας που τον εμπιστεύθηκε για δεύτερη τετραετία, αλλά αυτός και οι υπουργοί του αδυνατούν να εφαρμόσουν τους νόμους που έχουν ψηφίσει.

Θα γίνει πρωθυπουργός ο Κασσελάκης; όχι βέβαια στην άλλη τετραετία αφού το πιθανότερο είναι να χρειασθεί σύμμαχο ή συμμάχους για να κυβερνήσει η ΝΔ και πιο πιθανό δείχνει να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ παρά το ΠΑΣΟΚ με τον Ανδρουλάκη που θέλει να είναι ο νέος Τσίπρας, αλίμονο μας, ζούμε το χειρότερο ανθρώπινο πολιτικό δυναμικό στην σύγχρονη ιστορία. 

Πάντως μην τον υποτιμάτε τον Κασσελάκη, ο λαός μας έχει ψηφίσει και πιο ακατάλληλους σαν πρωθυπουργούς. Μπορεί να του κάτσει που λέμε.