Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΡΤ

Ξύπνησα & η πρώτη σκέψη μου ήταν τα εκατοντάδες νεκρόσιμα που είδα στα 39 χρόνια που ανέβαινα καθημερινά τα σκαλοπάτια της ΕΡΤ. Το κλείσιμό της είναι ντροπή στην μνήμη τους.
Ολοι αυτοί οι απλοί άνθρωποι έγραψαν ιστορία και τώρα οι εμπνευστές του κλεισίματος θέλουν να τους φορτώσουν την ευθύνη, ενώ ουσιαστικά υπεύθυνοι είναι οι ίδιοι.
Μην ξεχνάμε ότι τις διοικήσεις και τη στελέχωση με ειδικούς συμβούλους κλπ τις έκαναν για δεκαετίες τα 2 από τα 3 κόμματα που σήμερα μας κυβερνούν
Παρακολουθούσαμε με τον Γιάννη όλα αυτά τα χρόνια την εισβολή σε μόνιμη βάση ΄αλεξιπτωτιστών΄ που σταδιακά με την κατάλληλη προπαγάνδα για το ύψος των μισθών τους από τα ΜΜΕ απαξίωναν το κύρος της ΕΡΤ και διευκόλυναν τα σχέδια αυτών που μεθόδευσαν το κλείσιμό της.
Οι χιλιάδες εργαζόμενοι όλα αυτά τα χρόνια στα μικρά, στην πλειοψηφία τους γραφεία/κλουβάκια που ήταν ο χώρος εργασίας για πολλούς, ο αμφίβολος σε ποιότητα κλιματισμός ακόμα και στους μεγάλους χώρους ήταν ότι χειρότερο για καθημερινή εργασία, αρκετοί από αυτούς συχνά πλήρωσαν πρόωρα ακόμα και με τη ζωή τους τις συνθήκες εργασίας. Θα είχε ενδιαφέρον να μαθαίναμε τον μέσο όρο ζωής αυτών που εργάστηκαν στην ΕΡΤ και την εξέλιξη στην υγεία τους μετά την αποχώρησή τους.
Κώστας Ζουγρής
https://www.youtube.com/watch?v=KrZHPOeOxQQ

 
 
-->