Adele: 10 live εμφανίσεις που επιβεβαιώνουν ότι είναι μία από τις καλύτερες φωνές των τελευταίων ετών

ADELE: 10 live εμφανίσεις που επιβεβαιώνουν ότι είναι μία από τις καλύτερες φωνές των τελευταίων ετών

Την ώρα που γράφω αυτό το κείμενο, έχω βάλει στο old-school φορητό ηχοσύστημά μου (παιδί των 90s γαρ) ένα cd που έχω γράψει μόνη μου, με τις αγαπημένες μου live εμφανίσεις της Adele, φόρο τιμής στη μέρα μιας και γεννήθηκε στις 5 Μάϊου του 1988.

Αδιαπραγμάτευτα, η Adele έχει μία εξαιρετική φωνή επί σκηνής και τα τραγούδια της είναι από αυτά που αναδεικνύουν μία φωνή με όγκο και vibrato ολκής.

Από την αρχή της πορείας της πολλοί δημοσιογράφοι της έχουν δώσει την ονομασία "Βασίλισσα της Σκηνής", καθώς έχει λάβει και τον τίτλο "Βασίλισσα της Σόουλ" και "Πριγκίπισσα της Βρετανικής Σόουλ".

Είναι η μοναδική καλλιτέχνης που κατέχει πωλήσεις πάνω από 3 εκατομμύρια μέσα σε ένα μόνο χρόνο, στη Βρετανία, ενώ έγινε η πρώτη εν ζωή καλλιτέχνης που έσπασε το ρεκόρ των Beatles, από το 1964, έχοντας ταυτόχρονα πρωτιά σε άλμπουμ (21) και τις δύο πρώτες θέσεις στα single (Rolling in the Deep και Someone Like You).

Πάμε λοιπόν…

Adele - I Drink Wine (Live at The BRIT Awards 2022)

Το τραγούδι βρίσκεται στον δίσκο με τίτλο “30” που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2021. Διαμαντάκι! Η Adele είπε στην Oprah ότι ο νέος δίσκος της είναι ο πιο ειλικρινής που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα.

 

 

Adele - Easy On Me (Live at the NRJ Awards 2021)

Επίσης, αυτό το τραγούδι βρίσκεται στον δίσκο με τίτλο “30” που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2021. Μάλιστα, είναι το πρώτο single που κυκλοφόρησε για το promo του δίσκου.

 

 

Adele - When We Were Young - Live at The BRIT Awards 2016

H Adele έχει δηλώσει στη Vogue ότι το “When we were young” είναι από τα αγαπημένα της τραγούδια για να το τραγουδάει live.

 

 

Adele - Set Fire To The Rain (Live at The Royal Albert Hall)

Το συναντάμε στον δεύτερο δίσκο της, ονόματι “21”, του 2011. Η συγκεκριμένη ζωντανή εκτέλεση του, στο Royal Albert Hall, απέσπασε το Βραβείο Grammy της Καλύτερης Pop Solo Εμφάνισης (Best Pop Solo Performance).

 

 

Adele - Hello (Live at the NRJ Awards)

To "Hello"είναι μία μπαλάντα βασισμένη στο πιάνο με επιρροές από τη soul μουσική και οι στίχοι μιλούν για την νοσταλγία και τη μεταμέλεια.Το βρίσκουμε στον δίσκο “25”.

https://www.youtube.com/watch?v=DfG6VKnjrVw

Adele - Don't You Remember (Live at Largo)

Η Adele έγραψε αυτό το τραγούδι με τον Dan Wilson, τον τραγουδιστή και στιχουργό των Semisonic

 

 

Adele - Make You Feel My Love (Live on Letterman)

Το "Make You Feel My Love" είναι τραγούδι του Bob Dylan από το άλμπουμ “Time Out of Mind” του 1997. Η Adele του έδωσε τον ποπ αέρα που χρειαζόταν και το πήγε αρκετά βήματα παρακάτω. Sorry, Bob Dylan!

 

 

Adele - Someone Like You (Live at The Royal Albert Hall)

Βρίσκεται στον δίσκο “21” και μιλά για τον χωρισμό της Adele με τον τότε σύντροφό της. Από τα πιο χαρακτηριστικά της τραγούδια.

 

 

Adele - Hometown Glory (Glastonbury 2016)

Η Adele το έγραψε όταν ήταν 16 χρονών.

 

 

Adele - Rolling In The Deep (Live on Letterman)

Το τραγούδι που την έκανε την σταρ που ξέρουμε σήμερα.