Ένα κατάστημα δίσκων στο σπίτι σας

Ένα κατάστημα δίσκων στο σπίτι σας

Κάθε μέρα κυκλοφορούν 60000 τραγούδια περίπου και κάθε εβδομάδα χιλιάδες άλμπουμ τα οποία περιμένουν κάποιον υποψήφιο ακροατή ή και αγοραστή, αν θέλει να έχει τα πλεονεκτήματα που παρέχει η φυσική μορφή, όταν υπάρχει, αλλά και η ψηφιακή με τις επί πλέον πληροφορίες.

Εμείς από την πλευρά μας, εδώ και σχεδόν μισό αιώνα σας κρατάμε μουσική συντροφιά και κάθε Παρασκευή ή Σάββατο ενημερώνουμε αυτούς οι οποίοι συνεισφέρουν τουλάχιστον 20 ευρώ τον χρόνο στην προσπάθεια μας μα μείνει ενεργή η σελίδα μας με όλες αυτές τις συνθήκες που προωθούνται παγκοσμίως και ενθαρρύνουν την αδιαφορία για τις τέχνες και την προσήλωση στον δήθεν ανέμελο τρόπο ζωής που προωθούν τα ΜΜΕ.

Από χθες 20 άλμπουμ από διάφορα είδη μουσικής είναι στην διάθεση αυτών των λίγων που μας ενισχύουν και τους δίνουν την δυνατότητα, όπως και σε εμάς, να ενημερώνονται για ό,τι συμβαίνει σήμερα στην μουσική, και συμβαίνουν πολλά.

Μην αδιαφορείτε, η μουσική είναι ένα καλό εργαλείο και για τα παιδιά και εγγόνια μας τα οποία σήμερα δέχονται πολλούς πειρασμούς οι οποίοι τα αποπροσανατολίζουν από τα μαθήματα τους και διαμορφώνουν τον χαρακτήρα τους με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που θα επιθυμούσαν οι περισσότεροι από εμάς.

Το κήρυγμα βέβαια δεν βρίσκει απήχηση σε μια κοινωνία που κατευθύνεται απόλυτα πια από αυτούς που ελέγχουν, εκτός από επιχειρήσεις και πολλά ΜΜΕ.

Θα αλλάξει αυτός ο τρόπος ζωής; όχι, το θέμα είναι να μην αλλάξουμε κι εμείς, βλέπουμε το τι συμβαίνει καθημερινά γύρω μας, μπορεί να συμβούν σε κάθε οικογένεια, όποιος πιστεύει το αντίθετο, κάνει λάθος.

Κώστας Ζουγρής