Πρώτα ρίξτε μια ματιά στο παιδί σας , στον σύντροφο σας, στους γονείς σας

Πρώτα ρίξτε μια ματιά στο παιδί σας , στον σύντροφο σας, στους γονείς σας

Μερικές φορές κάποιες "ακραίες" σκέψεις περνάνε από το μυαλό μας , η κατανόηση τής υπέρβασης τού λογικού, έστω η υποκρισία τού ̈πολιτικά ορθού ̈, μάς εμποδίζει και καλά κάνει να εκφράσουμε απόψεις που και εμείς οι ίδιοι δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε άμεσα μαζί τους .

Εστω λοιπόν ότι εσύ ο ίδιος ή κάποιο μέλος τής οικογένειας σου έπασχε από κάποιο βαρύ υποκείμενο νόσημα και αν κόλλαγε κορωνοιό η ζωή του θα διέτρεχε μεγάλο κίνδυνο ακόμα κι αν είχε εμβολιαστεί . Βρίσκεσαι λοιπόν σε ένα δωμάτιο , δίπλα σου είναι το ή τα αγαπημένα σου πρόσωπα . Είναι εκεί και χαμογελάνε , μιλάνε , γελάνε , κλαίνε , αλλά είναι εκεί και ξέρεις ότι μια συνάντηση με κάποιον πάσχοντα ανεμβολίαστο αρκεί όλα αυτά να γίνουν μια σιωπή και ένα πένθος , στο ίδιο δωμάτιο υπάρχει και ένα κουμπί που πάνω γράφει " Kill them All " , το πατάς και όλοι οι αρνητές εν δυνάμει δολοφόνοι κάνουν το ταξίδι προς το υπερπέραν που οι ίδιοι λένε ότι δεν το φοβούνται και το προτιμούν αντί τού εμβολιασμού .

Ας μην βιαστούμε να απαντήσουμε , πρώτα ρίξτε μια ματιά στο παιδί σας , στον σύντροφο σας , στους γονείς σας , έστω σε κάποιον που θα σάς έλειπε , και μετά δείτε τήν απειλή , ηλίθιοι τού εσχάτου επιπέδου να σκορπάνε τον θάνατο στις ζωές σας . Το κουμπί είναι δίπλα σας ,και μια φαγούρα τρώει το χέρι μου .

neverwill