Marilia Mendonca, δημοφιλής τραγουδίστρια της Βραζιλίας, σκοτώθηκε 26 ετών σε πτώση αεροπλάνου

Marilia Mendonca, δημοφιλής τραγουδίστρια της Βραζιλίας, σκοτώθηκε 26 ετών σε πτώση αεροπλάνου

Η Marília Mendonça, μια από τις πιο δημοφιλείς σύγχρονες τραγουδίστριες της Βραζιλίας, σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα σε ηλικία 26 ετών, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Τέσσερα άλλα άτομα - ο θείος της, ο παραγωγός της και δύο μέλη του πληρώματος - πέθαναν επίσης στο δυστύχημα σε μια αγροτική περιοχή στη νοτιοανατολική πολιτεία Minas Gerais.

Έχει ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια της συντριβής.

Νικητής Latin Grammy το 2019, η Mendonça έγινε διάσημη για την εστίαση στις εμπειρίες των γυναικών με αποτυχημένες σχέσεις.

Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της βραζιλιάνικης κάντρι μουσικής γνωστή ως sertanejo, η Mendonça ξεκίνησε την καριέρα της ως έφηβη και έγινε εθνικό αστέρι το 2016 με μια επιτυχία για την απιστία. Ήταν γνωστή ως η «Βασίλισσα των Δυσφορών» της χώρας.

Πέρυσι, καθώς οι συναυλίες ακυρώθηκαν λόγω της πανδημίας, εμφανίστηκε σε μια σειρά διαδικτυακών συναυλιών. Μία από αυτές σημείωσε το ρεκόρ της ζωντανής ροής με τις περισσότερες προβολές στον κόσμο, με 3,3 εκατομμύρια θεατές στο YouTube.

Το 2020, ήταν η καλλιτέχνης με τις περισσότερες ακροάσεις στη Βραζιλία στο Spotify.

Η Mendonça, ο οποίος είχε έναν γιο δύο ετών, επρόκειτο να εμφανιστεί σε μια συναυλία το βράδυ της Παρασκευής στην πόλη Caratinga, 12 χιλιόμετρα (επτά μίλια) από το σημείο της συντριβής. Ώρες πριν το ατύχημα, δημοσίευσε ένα βίντεο στα social media στο οποίο ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο ιδιωτικό αεροσκάφος.

Μετά την επιβεβαίωση του θανάτου της, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Νεϊμάρ έγραψε στο Twitter: «Αρνούμαι να πιστέψω, αρνούμαι». Η τραγουδίστρια Anitta είπε: "Δεν μπορώ να το πιστέψω. Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει ακόμα ελπίδα".

ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ!!! από τις 4 στις 5