All Apologies-Nirvana

All Apologies-Nirvana

Αυτό το άλμπουμ (Unplugged) βοήθησε αρκετά την σειρά στο MTV

Το " All Apologies " είναι  γραμμένο από τον  Kurt Cobain . Εμφανίζεται ως το 12ο κομμάτι του τρίτου και τελευταίου στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος, In Utero , που κυκλοφόρησε από την DGC Records τον Σεπτέμβριο του 1993. Το τραγούδι κλείνει την αμερικανική έκδοση του άλμπουμ, ενώ οι εκδόσεις του In Utero εκτός ΗΠΑ διαθέτουν ένα επιπλέον τραγούδι, " Gallons of Rubbing Alcohol Flow Through the Strip», που ξεκινά μετά από περίπου 20 λεπτά σιωπής στην ίδια πίστα.

Στις 6 Δεκεμβρίου 1993, το "All Apologies" κυκλοφόρησε ως το δεύτερο σινγκλ από το In Utero , ως διπλό A-side με το τραγούδι, " Rap Me ". Ήταν το τελευταίο σινγκλ των Nirvana πριν από την αυτοκτονία του Cobain τον Απρίλιο του 1994.

Αν και δεν κυκλοφόρησε ως φυσικό σινγκλ στις ΗΠΑ, το "All Apologies" έγινε το τρίτο τραγούδι των Nirvana που έφτασε στην κορυφή του τσαρτ Modern Rock και έφτασε στο νούμερο 32 στο UK Singles Chart . Ήταν υποψήφιο για δύο βραβεία Grammy το 1995 και κέρδισε ένα βραβείο BMI για το πιο παιγμένο τραγούδι στο αμερικανικό κολεγιακό ραδιόφωνο κατά τη διάρκεια της επιλέξιμης περιόδου από το 1994 έως το 1995. Επίσης συμπεριλήφθηκε στη λίστα του Rock and Roll Hall of Fame των " The Songs That Shaped Rock and Roll ».

Δεν έγινε μουσικό βίντεο για το "All Apologies", με τον Cobain να εξηγεί σε μια συνέντευξη του MTV τον Δεκέμβριο του 1993 ότι "δεν είχε μπει στον κόπο να βρει ιδέες τον τελευταίο καιρό" επειδή είχε "επικεντρωθεί στις περιοδείες".

Το MTV άρχισε να μεταδίδει μια ζωντανή έκδοση, ηχογραφημένη στη συναυλία του συγκροτήματος MTV Unplugged λίγο πριν την κυκλοφορία του σινγκλ, ως μουσικό βίντεο. Αυτή η έκδοση κυκλοφόρησε ως διαφημιστικό σινγκλ τον Φεβρουάριο του 1994, και δημιούργησε επίσης έντονο airplay.