Με νέο άλμπουμ και τραγούδια γραμμένα από τους Grace Slick που έχει συμμετοχή στην σύνθεση του πρώτου τραγουδιού, του Marty Balin που πέθανε το 2018 και με το πνεύμα του ιδρυτή τους Paul Kantner που δεν ζει πια.


Jefferson Starship, 'Mother of the Sun' 
1. "It's About Time"
2. "What Are We Waiting For?"
3. "Setting Sun"
4. "Runaway Again"
5. "Embryonic Journey"
6. "Don't Be Sad Anymore"
7. "What Are We Waiting For (Extended Version)"