Lost In Love-Air Supply

Lost In Love-Air Supply

74 ετών ο Russell Hitchcock των Air Supply

Το τραγούδι γράφτηκε από το μέλος της ομάδας Graham Russell . Η αρχική έκδοση του εμφανίστηκε στο άλμπουμ Life Support το 1979 και κυκλοφόρησε ως single στην Αυστραλία, φτάνοντας στο νούμερο 13 στο Kent Music Report . Το συγκρότημα ηχογράφησε ξανά το τραγούδι για το ομώνυμο άλμπουμ το 1980 και αυτή η έκδοση κυκλοφόρησε ως single στις ΗΠΑ, φτάνοντας στο νούμερο 3 στο Billboard Hot 100 .

Το τραγούδι φέρεται να πήρε στον Russell μόλις 15 λεπτά για να το γράψει και το σινγκλ έγινε σε ένα μόνο απόγευμα.  Ήταν από τα πρώτα που έγραψε μετά την επιστροφή του στην Αυστραλία από την περιοδεία με τον Rod Stewart , αλλά βρήκε λίγη δουλειά μετά την επιστροφή του. Παρόλο που δεν είχε χρήματα, ο Ράσελ πήγε στη Νότια Αυστραλία , όπου ένιωσε ότι η μοναξιά θα τον βοηθούσε να γράψει νέο υλικό . 

Η δημοτικότητα των Air Supply από τα μέσα έως τα τέλη της δεκαετίας του 1970 δεν είχε ταυτιστεί αλλού. Ο Ράσελ ταξίδεψε στην Αγγλία το 1979 και ενώ βρισκόταν εκεί, ανακάλυψε ότι η αυστραλιανή δισκογραφική εταιρεία Big Time Records του γκρουπ είχε πουλήσει το "Lost in Love" στην Arista Records στις Ηνωμένες Πολιτείες για διανομή. Λίγο αργότερα, το τραγούδι έγινε επιτυχία και στα μουσικά charts των ΗΠΑ. 

Το Cash Box το περιέγραψε ως «μαλακό ροκ, με κομψή δουλειά ακουστικής κιθάρας, αστραφτερές αρμονίες, ανάλαφρο ρυθμό και ηλεκτρικές πιανιστικές πινελιές». Η Record World το αποκάλεσε «willowy μπαλάντα», λέγοντας ότι «τα απαλά φωνητικά και η ομαλή ροή του είναι κατάλληλα για λάτρεις του soft-rock και A/C-pop». 

Εμφανίστηκε επίσης σε ένα επεισόδιο του Family Guy , " Emission Impossible ", στην αμερικανική ταινία του 1981 Private Lessons και στην αυστραλιανή ταινία Hotel de Love 

 

https://www.popup.gr/