Didn't We Almost Have It All-Whitney Houston

Didn't We Almost Have It All-Whitney Houston

Το " Didn't We Almost Have It All " είναι ένα τραγούδι που ηχογραφήθηκε από την Αμερικανίδα τραγουδίστρια Whitney Houston για το δεύτερο στούντιο άλμπουμ της, Whitney (1987). Το τραγούδι γράφτηκε από τους Michael Masser και Will Jennings και την παραγωγή του Masser.

Αρχικά, η διασκευή του Χιούστον στο " For the Love of You " των The Isley Brothers προοριζόταν να κυκλοφορήσει ως το δεύτερο σινγκλ από το άλμπουμ. Ωστόσο, η δισκογραφική αποφάσισε να κυκλοφορήσει το "Didn't We Almost Have It All" καθώς όλα τα σινγκλ της Χιούστον έπρεπε να είναι πρωτότυπο υλικό σε αυτό το σημείο της καριέρας της. Το τραγούδι κυκλοφόρησε στις 13 Αυγούστου 1987 από την Arista Records .

Το "Didn't We Almost Have It All" έλαβε θετικές κριτικές από τους μουσικούς κριτικούς , οι οποίοι επαίνεσαν τους στίχους, την παραγωγή και τη φωνητική απόδοση του Χιούστον. Έγινε η πέμπτη συνεχόμενη κορυφή του Χιούστον στο αμερικανικό Billboard Hot 100 , μένοντας εκεί για δύο εβδομάδες και έφτασε επίσης στο top 10 σε διάφορες χώρες.

Μια ζωντανή εμφάνιση από τη συναυλία της στις 2 Σεπτεμβρίου 1987 στο Saratoga Springs της Νέας Υόρκης χρησιμοποιήθηκε ως επίσημο βίντεο και παίχτηκε στο MTV , VH1 και BET .

Η ηχογραφημένη παράσταση μεταδόθηκε επίσης τηλεοπτικά μαζί με την ερμηνεία της στο " I Wanna Dance with Somebody " στα MTV Video Music Awards του 1987 στις 11 Σεπτεμβρίου.30α Ετήσια Βραβεία Γκράμι , έλαβε υποψηφιότητα για το Τραγούδι της Χρονιάς .

 

 

https://www.popup.gr/