Ποια μουσική, ο Rory Gallagher, οι Jethro Tull, οι Cure, οι Dead Can Dance; Σε 5 μήνες θα έχουμε 2020

Ποια μουσική, ο Rory Gallagher, οι Jethro Tull, οι Cure, οι Dead Can Dance; Σε 5 μήνες θα έχουμε 2020

Σε 5 μήνες θα έχουμε 2020, το έχετε συνειδητοποιήσει

Ξετρελαμένοι οι οπαδοί των Cure από την εμφάνιση στην Αθήνα, εκστασιασμένοι όσοι είδαν τους Dead Can Dance και τους Jethro Tull, αν και τους την χάλασε λίγο η χειραψία με τον Μητσοτάκη, ξετρελαμένοι και όσοι παρακολούθησαν πριν από μερικές μέρες τις εμφανίσεις των Neil Young και Bob Dylan στην Βρετανία, όμως σε 5 μήνες έρχεται το 2020 και η μουσική αλλάζει συνέχεια ήχους και πρωταγωνιστές.

Η τακτική των Ελληνικών ΜΜΕ να προωθούν μόνο όσους καλλιτέχνες έρχονται για συναυλία στην Ελλάδα και να αγνοούν το τι συμβαίνει στο εξωτερικό μας έχει οδηγήσει πίσω στις αρχές της δεκαετίας του '50 και απομακρύνει τους νέους μας από ραδιόφωνο και παραδοσιακά έντυπα και ιστοσελίδες αφού δεν βρίσκουν θέματα για τους καλλιτέχνες που τους ενδιαφέρουν.

Πραγματικά απορούμε εγώ και ο Πετρίδης για την γκρίνια μερικών ότι δήθεν δεν προωθούμε την μουσική, αλλά άλλα πράγματα.

Οι ίδιοι παρακολουθούν ελάχιστα τις μουσικές μας αναρτήσεις και μπαίνουν κατά χιλιάδες να διαβάσουν πχ πώς μαγειρεύονται οι μπάμιες.

Σε 60000 επισκέψεις, 150 άτομα διάβασαν την είδηση για τον Kendrick Lamar και την Billie Eilish, ενώ αμέτρητοι διαβάζουν αυτά τα οποία κατηγορούν.

Δεν ξέρω αν αμφιβάλλει κανείς για το ποιος συνέτεινε στο να γίνουν τόσο γνωστοί όσοι έπαιξαν ή θα παίξουν στην Αθήνα με επιτυχία, αλλά αυτούς τους αγαπήσαμε, τους αγαπάμε, αλλά υπάρχει το σήμερα και το αύριο.

Επίσης με προβληματίζει η συμπεριφορά κάποιων που σε οποιοδήποτε θέμα που δεν τους αρέσει. πετάνε και το κλασικό 'και ζητάτε και οικονομική βοήθεια'.

Νομίζω ότι είναι ντροπή να μας κατηγορείτε την στιγμή που είναι ζήτημα αν 2-3 άτομα την εβδομάδα στέλνουν πια κάποια βοήθεια, αντίθετα μερικοί αποσύρουν την μηνιαία στήριξη τους επειδή προφανώς δεν τους αρέσει κάτι από αυτά που γράφουμε.

Με αυτή τη λογική, δηλαδή όλο και θα υπάρχει κάποιος που δεν θα του αρέσει κάτι, θα βρεθούμε πάλι στο μηδέν.

Γίνομαι κακός, αλλά δεν πειράζει. κρατείστε το 1 ευρώ που σας ζητάω, αποκαλέστε με ζητιάνο, αλλά εγώ έχω απόλυτα ήσυχη την συνείδηση μου γι' αυτό που κάνω, είμαι ευχαριστημένος και δεν υποχορώ για κομματικά ή άλλα συμφέροντα.

Καλό Σαββατοκύριακο

Κώστας Ζουγρής