Μικ Τζάγκερ: Πρώτη συναυλία μετά την εγχείρηση

Μικ Τζάγκερ: Πρώτη συναυλία μετά την εγχείρηση

Ο Μικ Τζάγκερ επέστρεψε στη σκηνή χθες Παρασκευή, στην πρώτη του συναυλία μετά την εγχείρηση αντικατάστασης καρδιακής βαλβίδας στην οποία υποβλήθηκε τον Απρίλιο, καθώς οι Rolling Stones ξεκίνησαν την περιοδεία τους στη Βόρεια Αμερική.

Το βρετανικό γκρουπ ξεκίνησε το αμερικανικό σκέλος της περιοδείας του No Filter από το Σικάγο και το στάδιο Soldier Field, χωρητικότητας 61.500 ανθρώπων, μετά την αναβολή του εξαιτίας της επέμβασης του Τζάγκερ. Οι Rolling Stones θα κάνουν συνολικά 16 σταθμούς στις ΗΠΑ και έναν στο Οντάριο του Καναδά, ενώ θα ολοκληρωθεί στις 31 Αυγούστου στο Μαϊάμι.

Η χθεσινή sold-out συναυλία ξεκίνησε με το κλασικό τραγούδι “Street Fighting Μan” και τον Τζάγκερ, ντυμένο με στενό μαύρο τζιν και ασπρόμαυρο σακάκι, να εμφανίζεται χορεύονται στη σκηνή, τραγουδώντας και υψώνοντας τη γροθιά του.

Ο 75χρονος τραγουδιστής των Rolling Stones υποβλήθηκε σε εγχείρηση αντικατάστασης καρδιακής βαλβίδας τον Απρίλιο στη Νέα Υόρκη. Τον Μάιο διαβεβαίωσε τους φανς του ότι νιώθει καλά αναρτώντας ένα βίντεο στο Twitter στο οποίο εμφανιζόταν να χορεύει σε ένα στούντιο.

«Το ξεπέρασε εύκολα», σχολίασε ο κιθαρίστας του γκρουπ Κιθ Ρίτσαρντς μιλώντας στην εφημερίδα Toronto Sun λίγο πριν τη συναυλία στο Σικάγο. «Είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, ροκάρει. Όπως λέω, δεν φάνηκε να είναι πρόβλημα στην πραγματικότητα».

Οι Rolling Stones ξεκίνησαν την περιοδεία No Filter από την Ευρώπη τον Σεπτέμβριο του 2017, με την τελευταία τους συναυλία να πραγματοποιείται τον Ιούλιο του 2018.

Σύμφωνα με την εταιρεία Pollstar, οι Rolling Stones κέρδισαν το 2018 από την περιοδεία αυτή 116 εκατομμύρια δολάρια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ