Μπορείτε να ψηφίσετε στην Eurovision ή....

Μπορείτε να ψηφίσετε  στην Eurovision ή....

Παρακολουθώντας την Eurovision, πίνοντας τις μπύρες σας, τα ποτά σας ή τις κόλες σας, έχετε την δυνατότητα να ψηφίσετε ως εξής:

Στον τελικό ψηφίζουν όλες οι χώρες που έλαβαν μέρος στη διοργάνωση. Οι τηλεθεατές από την Ελλάδα θα μπορούν να ψηφίσουν, καλώντας στο 901 600 41 ΧΧ (προσθέτοντας τα δύο τελευταία νούμερα που αντιστοιχούν στη σειρά εμφάνισης των χωρών τη βραδιά του Τελικού) ή στέλνοντας γραπτό μήνυμα (SMS) στο 19559 με τον κωδικό της χώρας. Η χρέωση για κάθε τηλεφωνική κλήση από σταθερό είναι 0,65 ευρώ και από κινητό ή SMS 0,62 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει μηνιαίου λογαριασμού.

Επίσης, οι θεατές έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν μέσα από την επίσημη εφαρμογή της διοργάνωσης (Eurovision Song Contest App).

Οι τηλεθεατές μπορούν να ψηφίσουν αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης όλων των τραγουδιών, σε χρονικό διάστημα που θα ανακοινωθεί στον «αέρα» από τους παρουσιαστές.

Όπως γράφει στο μήνυμα της η Ντούσκα, μπορείτε να ψηφίσετε μέχρι 20 φορές, εμείς στο δικό μας μήνυμα λέμε ότι 10 λεπτά του ευρώ, μια φορά τον χρόνο, θα μπορούσαν να συντηρήσουν την σελίδα μας.

eurovisionwinners